25 Σεπτεμβρίου, 2023

Ηράκλειο: Στην 62 Μαρτύρων ο Μ. Καραμαλάκης

Περιοδεία για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Μιχάλης Καραμαλάκης δίνοντας το στίγμα της πολιτικής που ακολουθήσει για τη στήριξη των επιχειρήσεων της πόλης στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της τοπικής αυτοδιοίκησης. Προσβασιμότητα, κυκλοφοριακό και καθαριότητα τα προβλήματα τα οποία τέθηκαν επί τάπητος κατά τη διάρκεια των επαφών του επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας» με καταστηματάρχες και πολίτες που βρέθηκαν το πρωί στην πολυσύχναστη περιοχή.

Τον Μιχάλη Καραμαλάκη συνόδευσαν υποψήφιοι και μέλη της παράταξης οι οποίοι με «όχημα» το χαμόγελο και την καλή διάθεση αναφέρθηκαν στην ατζέντα του προγράμματος του συνδυασμού με επιχειρηματίες και δημότες να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι όλοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο για τον Μιχάλη Καραμαλάκη, ενώ το γεγονός ότι βρέθηκε μέσα σε διάστημα λίγων 24ωρων στην ίδια περιοχή για να ολοκληρώσει την περιοδεία του, σχολιάστηκε θετικά από τους δημότες.

Με το πέρας της περιοδείας, ο κ. Καραμαλάκης δήλωσε:

«Σήμερα το πρωί βρεθήκαμε στην 62 Μαρτύρων, ένα σημείο στο χάρτη του Ηρακλείου που φιλοξενεί τόσο επιχειρήσεις όσο και κατοικίες. Αυτό σημαίνει ότι όλοι όσοι δραστηριοποιούνται και μένουν εδώ στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων και πέριξ αυτής, από την επομένη των εκλογών θα δουν τη ζωή τους να βελτιώνεται με στοχευμένες παρεμβάσεις. Είναι πολύ σημαντική η δια ζώσης επικοινωνία με τον πολίτη, όπου κι αν βρίσκεται στο δήμο Ηρακλείου και σε αυτήν στοχεύουμε. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με το βλέμμα στραμμένο στον δημότη και την καθημερινότητά του».