26 Σεπτεμβρίου, 2023

Ηράκλειο: Ο Μιχάλης Καραμαλάκης στον Προφήτη Ηλία

Στην 7η Γιορτή Σταφυλιού του Προφήτη Ηλία έδωσε το «παρών» ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Μιχάλης Καραμαλάκης, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει για ακόμα μία φορά με τους κατοίκους μίας περιοχής με τους οποίους τον συνδέουν ισχυροί δεσμοί φιλίας και σεβασμού.

Η υποδοχή που επεφύλαξαν οι κάτοικοι στον επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας» ήταν συγκινητική και όλοι είχαν έναν καλό λόγο να πουν για τον Μιχάλη Καραμαλάκη, ο οποίος για ακόμα μία φορά βρέθηκε κοντά τους.

«Βρίσκομαι σήμερα στον Προφήτη Ηλία, σε μία ιστορική περιοχή, σ’ έναν αμπελότοπο που διαχρονικά στηρίζει μ’ όλες του τις δυνάμεις τον πρωτογενή τομέα. Η Γιορτή Σταφυλιού έχει καταστεί θεσμός και είμαστε υποχρεωμένοι να βοηθήσουμε μ’ όλες μας τις δυνάμεις κατοίκους και τοπικούς φορείς να συνεχίσουν αυτή την παράδοση», δήλωσε ο Μιχάλης Καραμαλάκης.

Ο Προφήτης Ηλίας εντάσσεται στον σχεδιασμό του Μιχάλη Καραμαλάκη στο πλαίσιο των προσπαθειών για στήριξη περιοχών της ενδοχώρας και με στόχο να επιτευχθεί η πολυπόθητη ισόρροπη ανάπτυξη στις τάξεις των περιοχών του Δήμου Ηρακλείου.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος έχει ήδη καταγράψει τα προβλήματα που εντοπίζονται στην περιοχή με τις πρώτες παρεμβάσεις να υλοποιούνται το πρώτο διάστημα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως Δήμαρχος Ηρακλείου στην περίπτωση που οι δημότες τον τιμήσουν με την ψήφο τους.