30 Σεπτεμβρίου, 2023

Ηράκλειο: Νέους υποψηφίους ανακοινώνει ο Μιχάλης Καραμαλάκης

Νέους υποψηφίους που θα πλαισιώνουν την πολιτική του ομάδα στις επερχόμενες εκλογές, ανακοίνωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Μιχάλης Καραμαλάκης. Κοινά χαρακτηριστικά τους, το αίσθημα προσφοράς και συνεργασίας, η αφοσίωση στο κοινό καλό και η δυναμικότητα τους. Όραμα όλων, η πρόοδος και ο εκσυγχρονισμός του Ηρακλείου.

Παρακάτω τα ονόματα και οι δηλώσεις των υποψηφίων:

1.Μάρκος Ψηφής- Ορθοπεδικός

«Ο λόγος που επέλεξα να σταθώ στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη είναι γιατί πιστεύω ότι, το Ηράκλειο επιτέλους πρέπει να αλλάξει. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να
προσφέρω στην πόλη μας».

2.Μάνος Ορφανός-Δημιουργός Περιεχομένου, Ελεύθερος Επαγγελματίας

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Καραμαλάκη για την τιμή και την πρόσκληση που μου έκανε να συμμετέχω ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου. Ως υποψήφιος θα ήθελα να προσφέρω για το κοινό καλό των δημοτών του Ηρακλείου, της πόλης που γεννήθηκα και μεγάλωσα, για τη διάδοση νέων ιδεών που θα βοηθήσουν να γίνει η καθημερινότητα μας πιο εύκολη και το Ηράκλειο μια πόλη σύγχρονη, φιλική και ακόμα πιο όμορφη γιατί πραγματικά αξίζει σε όλους μας».

3.Mανώλης Καραντινάκης- Τελωνειακός

«Ιδιαίτερη τιμή αποτελεί για εμένα η πρόταση του Υποψήφιου Δημάρχου Ηρακλείου, Μιχάλη Καραμαλάκη, να βρίσκομαι στον συνδυασμό του «Ηράκλειο, η Πόλη μας». Είναι ένας καταξιωμένος άνθρωπος με ήθος και αξίες και πιστεύω ότι έχει τις ικανότητες για να αναλάβει τα ηνία του Δήμου. Η αγάπη μου για το Ηράκλειο και την ενδοχώρα με ώθησαν να ασχοληθώ ενεργά με κοινά. Θέλω κι εγώ από το δικό μου μετερίζι να συμβάλλω στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του Δήμου».

4.Κώστας Τσιτάκης – Ιδιωτικός Υπάλληλος

«Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του Υποψήφιου Δημάρχου, Μιχάλη Καραμαλάκη, να μοιραστώ το όραμά του για το Ηράκλειο, την πόλη μας, έχοντας στο επίκεντρο και ως μοναδικό γνώμονα, το συμφέρον των πολιτών, για μια πιο ασφαλή, λειτουργική, προσιτή, σύγχρονη, μια πόλη για όλους μας».

5.Νίκη Κοραχάη-Προϊσταμένη Ορθοπεδικής Κλινικής Βενιζέλειου Νοσοκομείου

«Τιμή μου να συμμετέχω για την ανάπτυξη και την πρόοδο της πόλης μας. Ευχαριστώ θερμά τον Μιχάλη Καραμαλάκη και εύχομαι καλή επιτυχία».

6.Δημήτρης Καλυκάκης – Ελεύθερος Επαγγελματίας

«Αποφάσισα να συστρατευτώ δίπλα στον Υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου, Μιχάλη Καραμαλάκη και τον συνδυασμό «Ηράκλειο η Πόλη μας». Υποστηρίζω θερμά τις απόψεις του κ. Καραμαλάκη για ένα καλύτερο Ηράκλειο που θα σέβεται τον κάθε πολίτη ξεχωριστά. Άλλωστε, η πορεία του έχει δείξει την εντιμότητα και την ακεραιότητα του και γι αυτό τον εμπιστεύτηκα για μια κοινή πορεία. Ζητώ τη στήριξή σας για ένα καλύτερο αύριο που θα ωφελήσει τους πολίτες και την πόλη του Ηρακλείου».

7.Θεόδωρος Ασούτης-Διδαράς-Επιχειρηματίας

«Είναι τιμή για εμένα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο, της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας» με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Μιχάλη Καραμαλάκη. Γνωρίζοντας τις διοικητικές ικανότητες και τον επαγγελματισμό που τον διακατέχει, θα σταθώ δίπλα στις ανάγκες των κατοίκων του Δήμου Ηρακλείου. Για έναν Δήμο ανθρώπινο, παραγωγικό ασφαλή & ισχυρό. Με νέες καινοτόμες ιδέες και σύγχρονες υποδομές. Για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και των επισκεπτών. Με αυτή τη δέσμευση ζητώ τη στήριξή με τη ψήφο σας».

8.Ειρήνη Γουβιανάκη-Δημοσιογράφος

«Με κοινό όραμα και στόχους για μια πόλη καλύτερη βιωματικά για τον καθένα μας, στέκομαι στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη, Υποψήφιου Δημάρχου και Επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας». Με γνώμονα το κοινό καλό της πόλης και του πολίτη, ζώντας από την παιδική ηλικία στο Ηράκλειο, έρχομαι αντιμέτωπη καθημερινά με την αγωνία των κατοίκων και τα προβλήματα του τόπου μας. Σαν πόλη έχουμε πολλές προοπτικές και προδιαγραφές να φτάσουμε τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Θέλει πυγμή, υπομονή, επιμονή, πράγμα που έχουμε ως ομάδα. Πιο πολύ όμως απ’ όλα πρέπει να αφουγκραστούμε την ανάγκη του καθενός από εμάς, με αγάπη, κατανόηση και σύνεση για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας».

9.Καλλιόπη Ισσά – Νοσηλεύτρια

«Με ιδιαίτερη χαρά θα συμμετέχω στον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας» και είμαι πρόθυμη να εργαστώ για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας. Ευχαριστώ θερμά τον κ. Μιχάλη Καραμαλάκη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και εύχομαι καλή επιτυχία».

10.Νίκος Χατζηπανάνης-Ιδιωτικός Υπάλληλος, Εθελοντής Πυροσβεστικής

«Με τον Μιχάλη Καραμαλάκη μας ενώνει το κοινό ενδιαφέρον και η αγάπη για τον τόπο μας. Αποδέχθηκα με χαρά την πρότασή του να βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας», και επιθυμώ να συνδράμω ενεργά για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας των Ηρακλειωτών».