26 Σεπτεμβρίου, 2023

Ηράκλειο: Νέοι υποψήφιοι με το Μιχάλη Καραμαλάκη

Νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και Επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας», Μιχάλης Καραμαλάκης. Με πρωτοποριακές ιδέες και συγκεκριμένα σχέδια, οι νέοι υποψήφιοι είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες για την επόμενη μέρα στον Δήμο. Κοινό όραμά όλων ένας δυναμικά αναπτυσσόμενος Δήμος Ηρακλείου.

Ελένη Χαιρέτη – Πρόεδρος Περιπτερούχων & Καπνοπωλών Κρήτης, Επιχειρηματίας

«Η πρόσφατη γνωριμία μου με τον κύριο Καραμαλάκη και συζητώντας μαζί του τα μεγάλα προβλήματα της πόλης μας, κατάλαβα τις πολλές ικανότητες του.
Επέλεξα να συνταθώ μαζί του γιατί είναι ανθρώπινος, έχει μεγάλη εμπειρία στην οργάνωση και διοίκηση και επιτέλους, οι γειτονιές του Ηρακλείου, το κέντρο, τα χωριά μας θα τα δούμε περιποιημένα, καθαρά και οργανωμένα».

Κώστας Κρίθινος – Τεχνολόγος, Γεωπόνος

«Ευχαριστώ θερμά τον κ. Μιχάλη Καραμαλάκη για την πρόσκλησή του να συμμετέχω κι εγώ στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας». Μου δίνεται η ευκαιρία να προσφέρω στον τόπο που αγαπώ. Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμό θα εργαστώ για το κοινό καλό».

Αλέξανδρος Κοκολάκης – Ιδιωτικός Υπάλληλος

«Με τιμή και απόλυτα συνειδητοποιημένος αποφάσισα να βρίσκομαι στο πλευρό του κ. Καραμαλάκη. Είναι ένας άνθρωπος με ήθος και αξίες που θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του να βοηθήσει στην επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Ηράκλειο. Στο πλευρό του κι εγώ θα προσφέρω με κάθε τρόπο για ένα καλύτερο Ηράκλειο».

Στυλιανή Κασσωτάκη – Βοηθός Φαρμακοποιού

«Είναι χαρά μου που θα βρίσκομαι στο πλευρό του κ. Μιχάλη Καραμαλάκη στις επερχόμενες εκλογές. Επέλεξα να βρίσκομαι στον συνδυασμό του «Ηράκλειο, η Πόλη μας» γιατί πιστεύω στις ικανότητες του και είμαι σίγουρη ότι θα πράξει όλα όσα αξίζουν στην πόλη του Ηρακλείου και την ενδοχώρα. Με την ευκαιρία που μου έδωσε ο κ. Καραμαλάκης θα προσπαθήσω κι εγώ με τη σειρά μου να προσφέρω στον τόπο μου».

Elada Aliaj – Eπιχειρηματίας

«Όσοι με γνωρίζετε ξέρετε πόσο σκληρά δουλεύω και ότι τίποτα δεν κάνω τυχαία.
Στο πρόσωπο του Μιχάλη Καραμαλάκη βρήκα έναν άνθρωπο έτοιμο για σκληρή δουλειά και αποφασισμένο να κάνει τα λόγια πράξεις. Διαπιστώνοντας λοιπόν ότι έχουμε στόχους κοινούς, αποφασίσαμε από κοινού να συμπορευτούμε για να φτιάξουμε μια σαφώς καλύτερη πόλη. Μένει μόνο να μας εμπιστευτείτε».

Στέλιος Τρουλλινός – Υγειονομικός

«Με ιδιαίτερη χαρά ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Yποψήφιου Δημάρχου κ. Μιχάλη Καραμαλάκη. Διακρίνονται στο πρόσωπό του το ήθος, η εντιμότητα, η όρεξη για δουλειά και αποφάσισα να μετάσχω ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην 3η Κοινότητα με τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας».

Μανώλης Ξυλούρης – Τεχνολόγος, Γεωπόνος

«Αποδέχτηκα την πρόταση του Υποψήφιου Δημάρχου Ηρακλείου κ. Μιχάλη Καραμαλάκη και συστρατεύομαι μαζί του, επειδή μοιράζομαι το όραμά του για ένα καλύτερο αύριο για το Ηράκλειο και την ενδοχώρα του. Πιστεύω ότι η έως τώρα πορεία του, τον καθιστά τον πλέον αρμόδιο να αναλάβει το δύσκολο έργο του επόμενου Δημάρχου Ηρακλείου και να το φέρει εις πέρας με απόλυτη επιτυχία!».

Ελένη Κτενιαδάκη – Στέλεχος Τουριστικών Επιχειρήσεων

«Αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά και τιμή την πρόσκληση του κ. Καραμαλάκη ως υποψήφια στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, για να συμμετάσχω κι εγώ στον αγώνα και την προσπάθεια ώστε να γίνει το Ηράκλειο μια όμορφη και λειτουργική πόλη για όλους μας.
Επιθυμία μου είναι να συμβάλλω με τις δεξιότητες που έχω αποκτήσει στην μακροχρόνια εμπειρία μου, ως τουριστικός εκπρόσωπος, στην αναβάθμιση και προβολή του τόπου μας».

Γιώργος Μανουσάκης – Διακοσμητής

«Στηρίζω τον Υποψήφιο Δήμαρχο Μιχάλη Καραμαλάκη, για το όραμα και τις αξίες του, τη διαφάνεια, τη δικαιοσύνη και τη συνεργασία που μπορεί να εγγυηθεί.
Την εμπειρία και τις ικανότητες του στη δημόσια διοίκηση.
Εμπιστεύομαι την αποτελεσματικότητά του και τους ανθρώπους που έχει δίπλα του. Άνθρωποι με ήθος και αξίες.
Μπορώ να εγγυηθώ ότι μαζί θα αναβαθμίσουμε τον επιμελητηριακό θεσμό και τις δομές του Δήμου μέσα από την εκπαίδευση και την τόνωση της επιχειρηματικότητας στην πόλη μας.
Για το Ηράκλειο, την πόλη που αγαπάμε!»

Αγγελική Καλπακίδου-Σταματάκη – Nοσηλεύτρια– Προϊσταμένη Κεντρικής Αποστείρωσης (Βενιζέλειο-Πανάνειο Νοσοκομείο)

«Με ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα ευθύνης, με γνώμονα την αγάπη μου για τον μοναδικό τόπο που ζούμε, την διάθεσή μου να προσφέρω ανιδιοτελώς και να αγωνιστώ για το καλό του συνόλου, με όραμα την εξέλιξη και βελτίωση της καθημερινότητάς μας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στο πλευρό του κ. Μιχάλη Καραμαλάκη ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Ηρακλείου με τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας» στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.
Εμπιστεύομαι τον άνθρωπο Μιχάλη Καραμαλάκη, μια προσωπικότητα ξεχωριστή για τον δυναμισμό, το ήθος, τις αξίες και τις διαχρονικές του ικανότητες σε θέματα συντονισμού, διοίκησης και οργάνωσης.
Το όραμά του για την πόλη και τον Δήμο μας είναι αυτό που ονειρεύονται, θέλουν και επιδιώκουν όλοι οι πολίτες του Ηρακλείου».