19 Ιουλίου, 2024

Ηράκλειο: Με τον σύμβουλο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών συναντήθηκε ο ο Δήμαρχος Χερσονήσου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΩΦΩΝ

Σέγκος : Οι αθλητές ΑμεΑ αποτελούν πρότυπα μαχητικότητας και αγωνιστικότητας. Είναι καθήκον να προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες για όλους στις αξίες του Αθλητισμού

Με τον Σύμβουλο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών Τάκη Κορδονούρη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κωφών Τένις που θα φιλοξενήσει η Χερσόνησος.
Ο κ. Σέγκος επιβεβαίωσε την αμέριστη στήριξή του στις δράσεις της ΕΟΑΚ και δήλωσε « Οι αθλητές ΑμεΑ αποτελούν αφενός ένα ξεχωριστό κεφάλαιο του αθλητισμού αφετέρου ένα εξαιρετικό υπόδειγμα στάσης ζωής. Ο Δήμος Χερσονήσου στηρίζει την προσπάθειά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών με την επισήμανση ότι είναι καθήκον η προσφορά ίσων ευκαιριών για όλους στις αξίες του αθλητισμού. Οι αθλητές ΑμεΑ αποτελούν πρότυπα μαχητικότητας και αγωνιστικότητας».
Ο σύμβουλος της ΕΟΑΚ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Χερσονήσου για την έμπρακτη στήριξη στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Τένις Κωφών «ανδρών – γυναικών», youth και team που θα διεξαχθεί από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 7 Οκτωβρίου.
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η τεχνική σύμβουλος της ΕΟΑΚ Έφη Κατραζή και η Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου Νίκη Μαραγκάκη.