1 Οκτωβρίου, 2023

Ηράκλειο: Είκοσι νέοι υποψήφιοι στην παράταξη του Μιχάλη Καραμαλάκη

Ακόμα περισσότερο ενισχύεται ο συνδυασμός «Ηράκλειο, η Πόλη μας» του Υποψήφιου Δημάρχου Ηρακλείου Μιχάλη Καραμαλάκη, με είκοσι νέους υποψηφίους. Τα νέα μέλη είναι άνθρωποι γεμάτοι όρεξη και νέες ιδέες προερχόμενοι από ποικίλα επαγγελματικά υπόβαθρα και διαφορετικές εμπειρίες που θέλουν να προσφέρουν στον Δήμο. Σκοπός όλων μια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική στρατηγική για βιώσιμη ανάπτυξη στο Ηράκλειο. Ο κ. Καραμαλάκης καλωσόρισε τους υποψηφίους, όντας πεπεισμένος για την σημαντική συμβολή τους.
Ακολουθούν οι Υποψήφιοι:
Μιχάλης Καμπιτάκης – Αντιπρ. Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Π.Κ., Αντιπρ. Εκπαιδευτικής Αναπτυξιακής Πλοηγός
«Δραστηριοποιούμαι ενεργά στα κοινά, στο Ηράκλειο πάνω από 20 χρόνια, έχοντας γνώση των προβλημάτων του Δήμου και των δημοτών. Αποδέχτηκα με τιμή την πρόταση που μου έγινε από τον Μιχάλη Καραμαλάκη, γιατί στο πρόσωπο και στις αξίες που πρεσβεύει, βλέπω τον άνθρωπο που θέλει και είναι ικανός να μεταμορφώσει το Δήμο Ηρακλείου σε ένα Δήμο πιο φιλικό, έξυπνο και προσβάσιμο για όλους του τους δημότες του».

Νικόλαος Καλλέργης – Πλοίαρχος Ε.Ν.
«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ηράκλειο, σε μια από τις πολλές γειτονιές με άλυτα προβλήματα, τις Πατέλες. Η ζωή με οδήγησε στη θάλασσα. Στα 44 μου πλέον, είμαι ήδη 10 χρόνια πλοίαρχος , σε εμπορικά πλοία του εξωτερικού, έχω επισκεφτεί και δει με τα ίδια μου τα μάτια πάνω από 50 χώρες του πλανήτη μας. Πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα, συστήματα διακυβέρνησης ….ιδέες! Πάνω απ όλα ΙΔΕΕΣ. Ποτέ δεν ξέχασα τη Κρήτη και το Ηράκλειο. Τη μεγάλη μου λατρεία. Πιστεύω ότι μόνο ο κ. Καραμαλάκης δύναται να πραγματοποιήσει καινοτόμες και εκσυγχρονιστικές ιδέες ώστε να βελτιωθεί σημαντικά το επίπεδο στην αγαπημένη μας πόλη. Γι αυτό ζητάω την υποστήριξη σας, ώστε ΜΑΖΙ να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη!»

Ελευθερία Ζαμπετάκη – Συνταξιούχος, πρώην Έμπορος
«Με τιμά η πρόταση του Υποψήφιου Δημάρχου Ηρακλείου κ. Καραμαλάκη να βρίσκομαι στο πλευρό του στις εκλογές του Οκτωβρίου. Συμμερίζομαι τις απόψεις και τις προτάσεις του για την επόμενη μέρα στον Δήμο Ηρακλείου. Η δέσμευση του για έναν Δήμο προσβάσιμο, με ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένων και των ατόμων με αναπηρίες με έκαναν να αποδεχθώ με χαρά την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας».

Νικήτας Καρπετάκης – Εκπαιδευτικός
«Αποφάσισα να συμπορευτώ ως υποψήφιος στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη, γιατί μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, του συνεχώς αναπτυσσόμενου κοινοτικού διαμερίσματος των Βασιλείων, με σκοπό την αισθητική του αναβάθμιση με εφαρμογή του πολεοδομικού σχεδίου του οικισμού, τη δημιουργία οδικού δικτύου, λύση στο πρόβλημα ύδρευσης του οικισμού, δημιουργία σύγχρονου διδακτηρίου για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης. Μαζί θα συνδράμουμε για το κοινό καλό του τόπου μας».

Μαρία Καουκάκη – Επιχειρηματίας
«Αποδέχθηκα την πρόταση του κ. Καραμαλάκη να είμαι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές, καθώς θέλω να προσφέρω για την αναβάθμιση του τόπου στον οποίο μεγάλωσα, τα Κεράσια. Ο κ. Καραμαλάκης πιστεύω ότι έχει τις ικανότητες να προσφέρει πολλά για την ανάπτυξη του Δήμου και να κάνει καλύτερη την καθημερινότητα όλων μας».

Λέκκας (Αλέκος) Λεκκάκος – Θερμοϋδραυλικός
«Με μεγάλη τιμή και χαρά δέχτηκα να συμμετάσχω σε αυτή την εκλογική διαδικασία στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη. Ενός ανθρώπου άξιου, με όραμα για τον τόπο του. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να συμβάλω και εγώ σε αυτό το δύσκολο αλλά αναγκαίο έργο και να παρακινήσω τους νέους συνδημότες μου να ασχοληθούν με τα κοινά και τις ανάγκες του τόπου μας, ώστε να γίνει το Ηράκλειο η πόλη που μας αξίζει!»

Τάσος Βρέντζος – Πρόεδρος Παραδοσιακών Αποσταγματοποιών Κρήτης
«Είναι η πρώτη μου φορά που αποφάσισα να κατέβω στο Δήμο Ηρακλείου. Στο παρελθόν μού είχαν γίνει πολλές προτάσεις, δε σκεφτόμουν όμως καθόλου να ασχοληθώ με το Δήμο, όχι βέβαια ότι δεν με ενδιέφερε, γιατί ήθελα πάντα ο τόπος μου να πάει μπροστά και αυτός ήταν και ο λόγος που τώρα δέχτηκα την πρόταση του κ. Καραμαλάκη. Ξέρω και είμαι σίγουρος ότι αν κερδίσει και εκλεγεί Δήμαρχος, το Ηράκλειο, ο τόπος μας θα έχει μία ξεχωριστή και νέα πορεία αναγέννησης. Είμαι στο πλευρό του για ότι χρειαστεί σε αυτή την προσπάθεια, γιατί το αξίζει!»

Μαρία Σκουλά – Διοικητική Υπάλληλος Πανεπιστημίου Κρήτης
«Είναι χαρά και τιμή μου να βρίσκομαι στο πλευρό του κ. Καραμαλάκη στις επερχόμενες εκλογές, ως υποψήφια στο Τοπικό Διαμέρισμα Κυπαρισσίου. Είναι ένας άνθρωπος ικανός, με όραμα για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης του Ηρακλείου και της ενδοχώρας».

Χαρίλαος Στρατάκης – Επαγγελματίας Οδηγός
«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα να συμμετέχω στις επερχόμενες εκλογές, στο πλάι ενός καταξιωμένου και με όραμα ανθρώπου, του Μιχάλη Καραμαλάκη. Aπό το δικό μου μετερίζι θα προσπαθήσω να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ για τον τόπο και τους συμπολίτες μου».

Δημήτρης Καραμανωλάκης – Αγρότης

«Το καλό του τόπου μου παραμένει ψηλά στα πιστεύω και τις αξίες μου. Ασχολούμενος πρώτη φορά με την εκλογική κούρσα στην Κοινότητα Βενεράτου, είμαι σίγουρος ότι ο κ. Καραμαλάκης προσβλέπει στην επίλυση των καθημερινών αναγκών μας».

Σταυρουλάκης Δημήτρης – Τελειόφοιτος Τμ. Φιλολογίας Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης

«Χαιρετίζω και επιδοκιμάζω τις δηλώσεις του κ. Καραμαλάκη για τη χάραξη νέας σελίδας στις ανάγκες του τόπου μου. Η Τοπική Κοινότητα Βενεράτου, πιο ενωμένη από ποτέ, προσβλέπει σε ένα καλύτερο αύριο, με συνδαιτυμόνες όλους όσους επιθυμούν να λάβουν δράση στην επίλυση των προβλημάτων που ανά καιρούς παρουσιάζονται. Δηλώνω έτοιμος, με σκληρή δουλειά και χωρίς καθυστερήσεις, να συμμετέχω ενεργά στην αναβάθμιση του Βενεράτου, με γνώμονα το συμφέρον των συνανθρώπων μου».

Κατερίνα Χονδροζουμάκη – Ιδιωτικός Υπάλληλος

«Με μεγάλη χαρά και αισιοδοξία, συμμετέχω για άλλη μια φορά στα κοινά του τόπου μου, αφού ήδη είμαι μέλος του Τοπικού συμβουλίου Βενεράτου. Ο κος Καραμαλάκης εκπροσωπεί τις ανάγκες του τόπου μας και με τιμά ιδιαίτερα αυτή η συνεργασία. Ας πάμε τον τόπο μας μπροστά».

Αποστολία Βασιλάκη Μπούρα – Μαία, Συνταξιούχος ΠΑΓΝΗ
«Επιθυμώ να συμμετέχω στο όραμα του Μιχάλη Καραμαλάκη γιατί θεωρώ ότι οι πρωτοποριακές ιδέες του θα φέρουν μια νέα εναλλακτική πνοή στον τόπο μας. Η ανάγκη του να γίνεται μέρος του συνόλου και να ακούει κάθε ανάγκη που προκύπτει από τους συμπολίτες του είναι αξιοθαύμαστη. Ο στόχος του για τουριστική ανάπτυξη σε ένα ποιοτικά βιώσιμο τόπο, μπορεί να αποτελέσει έναυσμα για νέες ευκαιρίες. Δηλώνω υπεύθυνα την εμπιστοσύνη μου στον Μιχάλη Καραμαλάκη, να αναλάβει την δημαρχία του Ηρακλείου αλλά και να τον στηρίξω έμπρακτα στην προσπάθεια του με κάθε τρόπο ως υποψήφια».

Ειρήνη Κοζυράκη – Νοσηλεύτρια
«Μεγάλη μου τιμή να είμαι δίπλα στον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Καραμαλάκη που είναι ένας άνθρωπος με ήθος! Θα προσπαθήσουμε το καλύτερο δυνατό για την πόλη μας το Ηράκλειο!»

Χάρης Κούστας – Ιδιωτικός Υπάλληλος
«Επέλεξα να συμμετάσχω στο τοπικό συμβούλιο της Νέας Αλικαρνασσού όπου μεγάλωσα, γιατί έχω όνειρα, διάθεση και πίστη ότι μπορεί να αλλάξει δραστικά η πόλη μας, η συνοικία μας, ο Δήμος μας δημιουργώντας κατάλληλες συνθήκες και υποδομές για ένα Ηράκλειο πρότυπο, με όμορφες παραστάσεις – εικόνες, ήρεμους ανθρώπους, χαμογελαστά πρόσωπα. Εναπόθεσα την ελπίδα μου και τους στόχους μου στον υποψήφιο δήμαρχο κ. Καραμαλάκη Μιχάλη με τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας», συμπορευτή των οραμάτων μου.

Αστρινός Χριστοδουλάκης – Ιδιωτικός Υπάλληλος, Αγρότης
«Ευχαριστώ τον κ. Καραμαλάκη για την πρόταση που μου έκανε να είμαι υποψήφιος στον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας». Ο κ. Καραμαλάκης είναι ένας άνθρωπος με ήθος και αξίες. Στην πρόσφατη γνωριμία και συζήτηση που είχαμε για τα προβλήματα της Κοινότητας των Κάτω Ασιτών διαπίστωσα ότι είναι πρόθυμος να βοηθήσει και να δώσει τις λύσεις που απαιτούνται. Δεσμεύομαι κι εγώ με τη σειρά μου ότι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για τον τόπο μου».

Νεκτάριος Λατζουράκης – Barista
«Συντάσσομαι , με τον αποδεδειγμένα ικανό κ. Μιχάλη Καραμαλάκη, που μπορεί να αλλάξει την εικόνα του Ηρακλείου και θέλω να συμβάλω κ εγώ με τις δυνάμεις μου σε αυτό»

Μιχάλης Βαρότσης – Επαγγελματίας Οδηγός – Αγρότης
O λόγος που αποφάσισα να στηρίξω τον κ. Καραμαλάκη για Δήμαρχο της πόλης μας είναι η υπόσχεση του για ένα καλύτερο Ηράκλειο, που άμεση ανάγκη αποτελεί η αναβάθμιση των Ατόμων με Αναπηρία σε όλους τους τομείς. Θέλω να είμαι δίπλα του σε αυτή τη προσπάθεια δείχνοντας την απαραίτητη ευαισθησία και σεβασμό που αξίζει σε αυτόν τον τομέα».

Ανδρέας Ξενάκης – Γεωργός
«Ευχαριστώ τον κ. Καραμαλάκη για την πρόταση που μου έκανε να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας». Πιστεύω και θα προσπαθήσω να έχουμε την απόλυτη συνεργασία προς όφελος του τόπου που αγαπώ, του Αγίου Βλάση και για το καλό των συμπολιτών μου».

Νίκος Γκούλελης – Ελαιοχρωματιστής
«Η επιθυμία μου να προσφέρω στον τόπο που ζω, με ώθησε να δεχτώ την πρόταση του κ. Καραμαλάκη να είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές. Κοινός σκοπός και όραμα να κάνουμε το Ηράκλειο».