19 Απριλίου, 2024

Οικονομική κατάρρευση για την «Άσπα Τσίνα» του πρώτου GNTM

 Η παίχτρια του πρώτου GNTM, η οποία έχει χαρακτηριστεί και ως «Άσπα Τσίνα», συνεχίζει να απασχολεί τα media μέχρι και σήμερα.

Ειδικότερα, η ίδια αντιστέκεται στα πυρά των χρηστών του Twitter, που σχολιάζουν άσχημα τα ελληνικά και τη συμπεριφορά της.

Δεν «ιδρώνει το αυτί της» αντίθετα ευχαριστεί online όσους την στηρίζουν.

«Δεν είναι να πληρώσω το ενοίκιο»

Ο λόγος για την Μέγκι Ντρίο λοιπόν, η οποία μιλώντας στην κάμερα του Mega Καλημέρα ήταν άκρως αποκαλυπτική και αναφέρθηκε πέραν του bullying και στην οικονομική κατάρρευση που έχει βιώσει, μόλις λίγο μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι.

«Έχω δεχθεί πολλές φορές bullying, έχω μάθει να τα ακούω να τα κρατάω και μετά να φεύγω. Δεχόμουν bullying από τα μοντάζ του GNTM κι από τους κριτές. Και όσον αφορά την καταγωγή μου. Είχαν όλες οι συμπεριφορές bullying να κάνουν με αυτό» είπε αρχικά.

«Η χρονιά μετά το GNMT ήταν πολύ δύσκολη οικονομικά, ειδικά κι επειδή δεν είχα και την πλήρη στήριξη των γονιών μου τότε, δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιο» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε «πυροβολώντας» ξανά την Ραμόνα Βλαντή με την οποία όπως φαίνεται υπάρχει μια κόντρα εδώ και καιρό.