29 Μαρτίου, 2024

Οικογενειακή τραγωδία: Πέθαναν με 4 εβδομάδες διαφορά – Ξεψύχησε στο πλευρό της

Σοκαρισμένοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι της 30χρονης Amie Walton και του 42χρονου Chris Mills. Καθώς, και οι δύο πέθαναν με 4 εβδομάδες διαφορά, αφήνοντας πίσω τους ένα 8χρονο αγοράκι και ένα 6χρονο κοριτσάκι.

Η 30χρονη Amie Walton έδινε μάχη με τον καρκίνο τελικού σταδίου. Ήταν στις 18 Ιουλίου, σύμφωνα με την DailyMail, που ξύπνησε στο κρεβάτι του νοσοκομείου στο Μπέρμιγχαμ και διαπίστωσε ότι ο σύντροφός της είχε αφήσει την τελευταία του πνοή, ενώ βρισκόταν στο πλευρό της.

Τέσσερις εβδομάδες αργότερα, η Amie Walton έφυγε από τη ζωή. Είχε πάει να επισκεφθεί τον πατέρα της στο Ντέβον. Τα δύο ανήλικα παιδιά τους, ο Harry και η Mia, ζουν πλέον με τη μητέρα της Amie, Tracey.

Ακούγοντας τα τραγικά νέα, ο Bal Singh αποφάσισε να δημιουργήσει μια σελίδα για να συγκεντρωθούν χρήματα. Ήθελε να βοηθήσουν τη μητέρα της Mia με την ανατροφή των δύο ανήλικων παιδιών. Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί σχεδόν επτά χιλιάδες λίρες.

«Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους έχουν βοηθήσει να συγκεντρωθούν χρήματα για τα εγγόνια μου. Όλοι μας περάσαμε πολύ δύσκολα τελευταία. Προσπαθούσαμε όλοι να βοηθήσουμε την Amie να ξεπεράσει την ασθένειά της και να προετοιμαστούμε για το μέλλον.

Μέχρι που ήρθε ο απροσδόκητος χαμός του Chris. Ήταν τεράστιο σοκ. Μετά την κηδεία του, η Amie πήγε στον πατέρα της στο Ντέβον για να ξεφύγει. Πέθανε ξαφνικά λίγες μέρες αργότερα», σημείωσε η μητέρα της Amie.