26 Σεπτεμβρίου, 2023

Ιεράπετρα: Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου στην Κοινότητα Χριστού

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης στην Κοινότητα Χριστού, όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο Αιμιλίο Πετσαγγουράκη, τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελακάνου – Χριστού Μανώλη Δασκαλάκη και το Μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεταξοχωρίου Γιώργο Φανουράκη του Εμμανουήλ.

Εξετάστηκαν θέματα ανάδειξης της ευρύτερης περιοχής, ανάμεσα στα άλλα και η συμμετοχή στο Δίκτυο Πεζοπορικών Διαδρομών της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, μέσω δράσεων εξωστρέφειας, προβολής και επικοινωνίας με το πεζοπορικό κοινό. Ταυτόχρονα, ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για το έργο και την αποστολή των Πολιτιστικών Συλλόγων Σελακάκου – Χριστού και Μεταξοχωρίου και συζητήθηκε η υλοποίηση και ο προγραμματισμός δράσεων και εκδηλώσεων με στόχο την προβολή της πολιτιστικής μας παράδοσης.

«Η δημιουργία των απαραίτητων υποδομών είναι η βάση για την αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα. Ο τουρισμός αποτελεί ένα σύνθετο προϊόν, συνδυασμός πολλών στοιχείων. Στόχος μας είναι, μέσα από σωστό σχεδιασμό, ορθή υλοποίηση δράσεων, αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων μας να επιτύχουμε σταθερούς ρυθμούς τοπικής ανάπτυξης», δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης.