3 Μαΐου, 2024

Ιδρύθηκε ο Φοίνικας Χανίων Ιταλική Ακαδημία

Ένας νέος σύλλογος με Ιταλικά πρότυπα ποδοσφαίρου ιδρύθηκε στα Χανιά. Πρόκειται για την ομάδα του Α.Ο Φοίνικα Χανίων Ιταλική Ακαδημία.

Η έδρας της ομάδας θα απασχολεί παιδιά από 5 έως 14, με την έδρα να είναι στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις “ELPISNIKI”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ενας ΝΕΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΆ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΌΣ!!
Με ΜΕΓΆΛΗ μου χαρά σας ανακοινώνω την ίδρυση του νέου συλλόγου μας στα Χανιά και το όνομα αυτού Α. Ο. ΦΟΊΝΙΚΑΣ ΧΑΝΊΩΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ.
Ο σύλλογος θα απασχολεί παιδιά 5 έως 14 ετών αγόρια και κορίτσια. ΑΡΧΕΣ, ΑΞΙΕΣ και ΙΔΑΝΙΚΑ του ποδοσφαίρου, αλλά και της κοινωνίας μας, γενικότερα θα είναι η “σημαία” μας.. Η έδρα μας, θα είναι οι σύγχρονες Αθλητικές εγκαταστασεις “ELPISNIKI”. Ευχαριστούμε θερμά τον ιδιοκτήτη των εγκαταστάσεων, Κουρκουτη Γεώργιο, για την συνεργασία, την στήριξη και την υποστήριξη του σε όλο αυτό το εγχείρημα, καθώς και για την προσφορά του..
Τα παιδιά της ακαδημίας μας, θα προπονούνται πλέον κάτω από το Ιταλικό πρόγραμμα προπονήσεων και έχουν την δυνατότητα να ταξιδεύουν στην Ρώμη για προπονήσεις κάτω από τα βλέμματα των Ιταλών προπονητών, να αγωνιστούν σε φιλικούς αγώνες με Ιταλικές ομάδες, να συμμετέχουμε σε τουρνουά στην Ιταλια, αλλά και άλλες πολλές εκπλήξεις, περιμένουν τα παιδιά μας. . Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι τώρα θα υπάρχει προοπτική για να εκπληρωθεί ένα ποδοσφαιρικό όνειρο.
Οι προπονητές μας θα παρακολουθούν σεμινάρια σε Θεσσαλονίκη και Ρώμη θα γνωρίσουν και συνομιλήσουν με τους ανθρώπους της Roma και της TOR TRE TESTE.

Ένα ονειρο εκπληρώθηκε και τώρα, τα καλύτερα έρχονται για τα παιδιά μας στη Κρήτη.!
Περισσότερες πληροφορίες…..
Ακουμιανακης Δημήτριος τηλ: 6980273358