18 Μαΐου, 2024

Η Τσικνάκη Ευαγγελία “Τολμάει” στο πλευρό του Γρηγόρη Νικολιδάκη

Στο ψηφοδέλτιο της παράταξής μας "Τολμάμε Μαζί" η κυρία Τσικνάκη Ευαγγελία από τις Μοίρες.
Η κυρία Τσικνάκη Ευαγγελία είναι παντρεμένη με τον κύριο Μανώλη Μαρκάκη πρώην διευθυντή της Τράπεζας Πειραιώς και νυν ταμεία του Αγροτοβιομηχανικού Συνεταιρισμού Τυμπακίου, και έχουν μαζί δύο παιδιά.
Πατέρας της κυρίας Τσικνάκη, είναι ο ιερέας Τσικνάκης Σωκράτης με καταγωγή από το Πετροκεφάλι.

Έχει σπουδάσει Τεχνολόγος Γεωπόνος και απασχολείται στον ιδιωτικό τομέα σε θέσεις που αφορούν την συμβουλευτική στον αγροτικό κλάδο με εξειδίκευση στην βιολογική καλλιέργεια το τελευταίο έτος ήταν εκπαιδεύτρια στο ΔΙΕΚ του Ελγο Δήμητρα στη Γεωργική Σχολή Μεσσαράς.

Έχει σπουδαία εθελοντική δράση στην προστασία και τα δικαιώματα των αδέσποτων ζώων. Για είκοσι χρόνια υπήρξε ενεργό μέλος στους Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με σημαντική κοινωνική δράση. Πάντα σε ετοιμότητα να βοηθήσει, να μοιραστεί και να συμβάλει στην ανάπτυξη νέων προτεραιοτήτων για τον τόπο μας. Οι εθελοντικές προσπάθειες της κ. Τσικνάκη, αντικατοπτρίζουν το πνεύμα της αλληλεγγύης και της αφοσίωσης που είναι τόσο σημαντικό για την ενίσχυση της τοπικής μας κοινότητας. Τα τελευταία χρόνια προωθεί δράσεις για την κομποστοποίηση στα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία της περιοχής, ενημερώνοντας τη νέα γενιά και προκαλώντας την ευαισθητοποίηση σε θέματα περιβαλλοντικά.

Χαιρόμαστε που έχουμε στην παράταξη μας ενεργά και δραστήρια μέλη της κοινωνίας μας, που θέλουν να πάνε τον τόπο μας μπροστά χωρίς να τους ενδιαφέρει η προσωπική τους προβολή και δίνουν απλόχερα από τον χρόνο και την ενέργειά τους για να στηρίξουν τον πολιτισμό και την κοινωνία μας, τονίζει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Φαιστού, Γρηγόρης Νικολιδάκης.

Είναι κοινωνικά ευαισθητοποιημένος και άνθρωπος ταπεινός

"
"Στηρίζω με ειλικρίνεια και όλες μου τις δυνάμεις τον κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη, επικεφαλής της παράταξης "Τολμάμε Μαζί" γιατί είναι άνθρωπος αξιόλογος και βλέπω ότι στοχεύει σε μια ολοκληρωμένη ανάπτυξη του Δήμου μας. Είναι κοινωνικά ευαισθητοποιημένος και άνθρωπος ταπεινός. Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου και ζητώ την ψήφο σας για να μπορέσω μαζί με την παράταξη Τολμάμε Μαζί, να συμπορευτούμε πηγαίνοντας τον τόπο μας μπροστά, με ήθος και τιμιότητα.