28 Μαρτίου, 2024

Η Ρούλα Πισπιρίγκου επικοινώνησε με γνωστό ποινικολόγο. Θα υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε από τη μητέρα και την αδελφή της να έρθουν σε επαφή με γνωστό ποινικολόγο
Μπορεί συνολικά η Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει μιλήσει με τρεις δικηγόρους μέχρι να την αναλάβει ο Όθωνας Παπαδόπουλος, τον οποίο της όρισε η πολιτεία, όμως φαίνεται πως η ίδια ζήτησε να υπάρξει επικοινωνία με γνωστό ποινικολόγο των Αθηνων!

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας «pelop.gr», η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε από τη μητέρα και την αδελφή της να έρθουν σε επικοινωνία με γνωστό ποινικολόγο, έτσι ώστε να την αναλάβει ενόψει της απολογίας της τη Δευτέρα.

Μετά από την συνάντηση που είχαν και την εντολή που έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην μητέρα και την αδελφή της να «βγουν» έξω και να συγκεντρώσουν στοιχεία που να αποδεικνύουν την αθωότητά της, η οικογένεια Πισπιρίγκου έχε επιδοθεί σε αγώνα δρόμου.

Στο πλαίσιο αυτών των ενεργειών φαίνεται πως έχει έρθει σε επικοινωνία με γνωστό ποινικολόγο των Αθηνών προκειμένου να αναλάβει την υπεράσπιση της 33χρονης.

Με τρεις δικηγόρους στην απολογία της
Σημειώνεται πως πρόκειται για πρόσωπο που έχει υποδείξει η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου στα μέλη της οικογένειάς της προκειμένου να έρθουν σε επαφή μαζί του.

Κατά συνέπεια δεν αποκλείεται την προσεχή Δευτέρα, οπότε αναμένεται να προσαχθεί στον ανακριτή να απολογηθεί μετά την διορία που ζήτησε και έλαβε, να παρουσιαστεί με τρεις συνολικά δικηγόρους, το έναν που έχει διοριστεί από το κράτος και τους δύο που αποτελούν επιλογή της οικογένειας Πισπιρίγκου.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ετοιμάζεται πυρετωδώς για την απολογία της, την ερχόμενη Δευτέρα. Αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και τονίζει πως έχει μείνει μόνη για να βρει την αλήθεια στην πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά παιδιά της, από την Πάτρα…

Όπως μετέδωσε ο Alpha, η Ρούλα Πισπιρίγκου έβαλε στο τραπέζι το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους για να φανεί όπως υποστηρίζει ότι δεν ευθύνεται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά και για τους άλλους δύο θανάτους των παιδιών της, στην Πάτρα. Πρόκειται για μία πρακτική που συναντάται στις ΗΠΑ αλλά όχι στην Ελλάδα. Αν το αίτημά της γίνει αποδεκτό, το αποτέλεσμα δεν είναι δεσμευτικό αλλά συνεκτιμάται μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία.

Η πρόταση έγινε από τον δικηγόρο που την εκπροσωπεί μέσα στα κρατητήρια στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ. Η Ρούλα Πισπιρίγκου το δέχτηκε αμέσως, καθώς όπως είπε, μέσα από αυτό θα φανεί ότι λέει αλήθεια. Η 33χρονη επαναλαμβάνει από την πρώτη στιγμή πως δεν έκανε κακό στα παιδιά της και πως δεν σκότωσε την Τζωρτζίνα. Τα στοιχεία όμως και κυρίως η τοξικολογική εξέταση που έγινε στην Τζωρτζίνα, έφεραν τη σύλληψή της.

Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης έχουν γίνει όπως σχολιάζουν άτομα από το στενό τους περιβάλλον «δύο ξένοι». Μετά τα πρώτα υπονοούμενα ήρθε η συνέντευξη του 30χρονου στην εφημερίδα Μπαμ, μέσα από την οποία ουσιαστικά αποδέχτηκε την βαρύτατη κατηγορία που έχει αποδοθεί στην 33χρονη. «Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά» τόνισε χαρακτηριστικά ο Μάνος Δασκαλάκης.
Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει σταθερή και αμετακίνητη στους ισχυρισμούς, για τα νεκρά αγγελούδια της, στην Πάτρα. Αρνείται ότι σκότωσε την Τζωρτζίνα και υποστηρίζει ότι μπορεί να υπάρχουν άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα σε όλα όσα έχουν γίνει. «Παλεύω πλέον μόνη μου για να αποκαλυφθεί η αλήθεια» είπε μεταξύ άλλων στον δικηγόρο που θα κληθεί να την υπερασπιστεί την ερχόμενη Δευτέρα, για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Η μία πιθανότητα που δίνει είναι να υπάρχουν άλλα άτομα εμπλεκόμενα. Η άλλη πιθανότητα είναι να έχουν γίνει λάθος χειρισμοί είτε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του παιδιού είτε και μετά το επίδικο συμβάν. Στην δεύτερη περίπτωση όπως φαίνεται «φωτογραφίζει» τους γιατρούς αλλά στην πρώτη όταν μιλάει για άλλα εμπλεκόμενα άτομα δεν αναφέρεται σε εκείνους. Για την ώρα δεν θέλει να ονοματίσει αυτά τα πρόσωπα. Κάτι όμως που είναι πολύ πιθανό να κάνει το επόμενο διάστημα. Υπενθυμίζεται πως η αδερφή της, ζήτησε να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα βρεθεί την ερχόμενη Δευτέρα ενώπιον της δικαιοσύνης και όπως φαίνεται η μητέρα και η αδερφή της, προσπαθούν να υλοποιήσουν την επιθυμία που τους μετέφερε η κατηγορούμενη, όταν ανέβηκαν από την Πάτρα και την συνάντησαν από κοντά στη ΓΑΔΑ. Να κλείσουν για λογαριασμό της, έναν εκ των πιο γνωστών δικηγόρων που θα σταθεί στο πλευρό της και θα προσπαθήσει να αναπτύξει τους ισχυρισμούς της.

madata.gr