27 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Μαρινέλλα κατέρρευσε στη σκηνή, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της.

Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Τετάρτης στο Ηρώδειο, όταν η μεγάλη ερμηνεύτρια, κατέρρευσε στη σκηνή και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

Προκειμένου να υπάρξει καλύτερη εικόνα για την κατάσταση της υγείας της, η Μαρινέλλα θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Λόγω και της ηλικίας της, οι γιατροί θα εκτιμήσουν την κατάστασή της τα επόμενα 24ώρα, όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Η 86χρονη τραγουδίστρια κατέρρευσε την ώρα που τραγουδούσε το «Τα λόγια είναι περιττά». Οι άνθρωποι της διοργάνωσης έσπευσαν αμέσως δίπλα της να τη βοηθήσουν.

Η συναυλία ακυρώθηκε και η Μαρινέλλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι στίχοι που τραγουδούσε η Μαρινέλλα όταν κατέρρευσε
Η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε πει μόλις δύο τραγούδια πριν καταρρεύσει και δευτερόλεπτα πριν τη σοκαριστική στιγμή τραγουδούσε «Τα λόγια είναι περιττά». Η Μαρινέλλα στο βίντεο φαίνεται να χάνει τις δυνάμεις της. Μόλις είχε προλάβει να ψελλίσει τους παρακάτω στίχους:

«Εγώ κι εσύ, πόσο η ζωή να μας μισεί;
Φεύγεις και φεύγω, και πού πάμε;

Εγώ κι εσύ, Θεέ μου, μας έμαθες εσύ
τόσο πολύ να αγαπάμε».

Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής της συναυλίας της Μαρινέλλας αναφέρει πως η συναυλία αναβάλλεται κατόπιν εντολής των γιατρών για περαιτέρω εξετάσεις στη μεγάλη ερμηνεύτρια.

«Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας, η σημερινή συναυλία αναβάλλεται καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Η εταιρεία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση. Σας ευχαριστούμε πολύ», ανέφερε.