3 Μαΐου, 2024

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΠΑΟΚ στον Παπαδάκη

Ο ΠΑΟΚρουσώνα μέσο ανακοίνωσης που εξέδωσε, θέλησε να ευχαριστήσει τον Αντώνη Παπαδάκης και τον Α.Ο Δαμάστας, για την βοήθεια που προσέφερε για την ανακαίνιση του δημοτικού γυμναστηρίου Κρουσώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΟΚρουσώνα νοιώθει την ανάγκη μετά την περιφέρεια Κρήτης και προσωπικά τον κύριο Σταυρό Αρναουτάκη ,τον Δήμο Μαλεβιζίου και προσωπικά τον κύριο Μενέλαο Μποκέα να ευχαριστήσει και τον κύριο Αντώνη Παπαδάκη, πρόεδρο του Α.Ο Δαμάστας, για την βοήθεια που προσέφερε για την ανακαίνιση του δημοτικού γυμναστηρίου Κρουσώνα !

Η συνεργασία των 2 σωματείων είναι αρωγός της προσπάθειας που γίνεται και από τους δυο συλλόγους για την ανάπτυξη τον εκσυχρονισμό και την προβολή του Μαλεβυζιωτικου ποδοσφαίρου σε όλη την Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα !

ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ