23 Μαΐου, 2022

Η εποχή του Ταύρου είναι εδώ και αυτά τα 3 ζώδια θα περάσουν τέλεια

Αν ανήκετε στα παρακάτω ζώδια, σας ζηλεύουμε πραγματικά
Θυμάστε την εποχή του Κριού που όλοι ήμασταν χαρούμενοι, αισιόδοξοι και είχαμε όρεξη για ζωή; Τότε που όλα έμοιαζαν εύκολα και πήγαιναν σύμφωνα με το πρόγραμμα; Μπορείτε να την ξεχάσετε. Γιατί τώρα ο Ήλιος βρίσκεται στον Ταύρο και θα μας διδάξει την αξία της υπομονής.

Η εποχή του Ταύρου αφορά στη σταθερότητα και την άνεση – ας είμαστε ειλικρινείς, τις χρειαζόμαστε. Αυτό το ζώδιο της Γης κυβερνά τον δεύτερο Οίκο των αξιών και των οικονομικών μας κι αυτό σημαίνει ένα πράγμα: Ας μη γίνουμε όσο σπάταλοι θα θέλαμε. Είναι μία καλή στιγμή να αναλογιστούμε τι μας δίνει πραγματική ευχαρίστηση, ποιοι είναι οι άνθρωποι που αξίζουν μια θέση στη ζωή μας και πώς θα ολοκληρώσουμε τα projects που μας κρατούν πίσω. Αυτός ο μήνας, θα είναι ο μήνας του self-care.

Χρειάζεται να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί – έρχεται έκλειψη στις 30 Απριλίου και στη ζωή μας θα επικρατήσει το χάος, ενώ θα έχουμε και ανάδρομο Ερμή από τις 10 Μαΐου.

Παρακάτω, θα δούμε τα ζώδια που δεν πρέπει να φοβούνται την εποχή του Ταύρου. Θα τη βιώσουν ανώδυνα και θα περάσουν τέλεια.

Ταύρος

Είναι η εποχή τους και θα την απολαύσουν όσο κανείς άλλος. Θα πειραματιστούν, θα βγουν από το comfort zone τους και θα προσπαθήσουν να αλλάξουν τη ζωή τους. Θα δοκιμάσουν νέα πράγματα και, επιτέλους, θα δώσουν προτεραιότητα στον εαυτό τους.

Λέων

Οι Λέοντες πέρασαν καλά την εποχή του Κριού, χαλάρωσαν, βγήκαν. Τώρα, ήρθε η εποχή να στρωθούν στη δουλειά και να δουν την καριέρα τους να ανθίζει. Θα είναι διαρκώς απασχολημένοι, όμως ο κόπος τους θα ανταμειφθεί.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι θα βάλουν όρια, θα επενδύσουν σε σχέσεις και θα επαναπροσδιορίσουν τις αξίες τους. Θα χτίσουν τον κόσμο τους όπως ακριβώς τον φαντάζονται και θα πάψουν να συμβιβάζονται. Αυτόν τον μήνα, θα προσπαθήσουν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

jenny.gr