25 Απριλίου, 2024

Η απάντηση του Σάμι στο Βρέντζο

Την ΠΑΕ Εργοτέλης θέλει ο Γιώργος Βρέντζος, με τον μεγαλομέτοχο της κρητικής ομάδας, Μαγκέντ Σάμι να μην είναι διατεθειμένος να την παραχωρήσει.

Τις τελευταίες μέρες, ο πρώην πρόεδρος του Εργοτέλη, Γιώργος Βρέντζος έχει εκδηλώσει… μέσω τον social media ότι θέλει να εμπλακεί εκ νέου στα διοικητικά της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Από την πλευρά του, ο Μαγκέντ Σάμι «απάντησε» στην εκδήλωση ενδιάφεροντος του Βρέντζου με τον Αιγύπτιο επιχειρηματία να το «ξεκόβει» από νωρίς.

Το metrosport.gr  δημοσίευσε την πρώτη απάντηση του Μαγκέντ Σάμι στον Γιώργο Βρέντζο και την παρουσιάζει προκειμένου να έχετε μία συνολική εικόνα του τι συμβαίνει. Πριν την διαβάσετε κρατήστε και κάτι ακόμη που εκμυστηρεύτηκε ο κ. Σάμι, στον Αιγύπτιο δημοσιογράφο, Ομάρ Ελ Μπανούμπι: «για να δώσω την ομάδα πρέπει να βρεθεί κάποιος να δώσει τα διπλά απ’ όσα έχω βάλει…».

Ιδού το απαντητικό μήνυμα του κ. Σάμι στον Γιώργο Βρέντζο: «Ελπίζω μία μέρα να μπορέσεις να ξεπεράσεις το γεγονός ότι έχασες την ομάδα από μένα και να αντιληφθείς ότι δεν θα σου την δώσω πίσω. Με βάση αυτό ως δεδομένο, την μέρα που θα αποφασίσω ότι δεν ενδιαφέρομαι να συνεχίσω, έχω μία λίστα από πιο σημαντικούς ανθρώπους σε σχέση με σένα και στους οποίους θα την έδινα… Δεν είσαι σ’ αυτή την λίστα κι ούτε θα είσαι ποτέ.

Παρεμπιπτόντως, μην μου απαντήσεις γιατί θα σου στείλω αυτό το μήνυμα και μετά θα σε μπλοκάρω».