26 Σεπτεμβρίου, 2023

H Mαρία Αντωνακάκη-Χαλβατζή υποψήφια με τον Μιχάλη Καραμαλάκη

Ο Yποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Μιχάλης Καραμαλάκης ανακοίνωσε την Μαρία Αντωνακάκη-Χαλβατζή, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με τον συνδυασμό του «Ηράκλειο, η Πόλη μας» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δηλώνοντας:
«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή καλωσορίζω την Μαρία Αντωνακάκη- Χαλβατζή, Πρόεδρο του Συνδέσμου Επισιτισμού και Διασκέδασης, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με τον συνδυασμό μας «Ηράκλειο, η Πόλη μας» και την ευχαριστώ για την στήριξή της προς το πρόσωπό μου. Η συμμετοχή της Μαρίας, η οποία διακατέχεται από πολλή διάθεση για προσφορά στον τόπο μας, αποτελεί μία πολύ σοβαρή εγγύηση για τη δημιουργία νέων ευκαιριών ανάπτυξης στο Ηράκλειο».
Στη συνέχεια η Μαρία Χαλβατζή-Αντωνακάκη δήλωσε:

«Στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, θα είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Ηρακλείου Μιχάλη Καραμαλάκη. Δίπλα σε έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει πολλά χρόνια, από όποια θέση και αν πέρασε, ότι έχει την εμπειρία, την εργατικότητα, την ειλικρίνεια αλλά και το σθένος, να κάνει πράξη όσα ονειρεύεται. Όσα οραματίζεται.

Η απόφασή μου να αποδεχθώ την πολύ τιμητική πρόταση του Μιχάλη Καραμαλάκη να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιό του που απαρτίζεται από άξια και ικανά στελέχη, είναι μία απόφαση ευθύνης.

Ασφαλώς με τη διαδρομή μου δεν αναζητώ κάποια καταξίωση, είτε κοινωνική, είτε επαγγελματική. Επιζητώ να συμβάλλω με τις όποιες δυνάμεις μου στην ανάπτυξη του Δήμου μας. Με διάθεση για δουλειά και προσφορά για τους συμπολίτες μας συμπορεύομαι με τον υποψήφιο Δήμαρχο Μιχάλη Καραμαλάκη, γιατί μας ενώνει ένας κοινός στόχος. Ένα κοινό όραμα. Να φτιάξουμε το Ηράκλειο, την πόλη μας, το Ηράκλειο που μας αξίζει.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας. Πρέπει όλοι, από το μετερίζι του ο καθένας να συμβάλλουμε δημιουργικά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Μιχάλη Καραμαλάκη, για την πολύ τιμητική πρότασή του, καθώς και όλους εσάς για την ενθάρρυνση και τη στήριξή σας σε αυτή τη νέα δημιουργική πορεία.»