19 Απριλίου, 2024

GNTM 5: Ακόμη ένα φαβορί εκτός παιχνιδιού

 Ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του GNTM 5 ,που προβλήθηκε χθες, Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, με την αποχώρηση της Κύπριας, Ραφαέλας Χαραλάμπους

Τα κορίτσια βρέθηκαν να αντιμετωπίσουν την πρόκληση μιας πασαρέλας που ήταν βυθισμένη στο νερό, και μιας πιο girly φωτογράφισης, στην οποία τα μοντέλα κρατούσαν ένα γλειφιτζoύρι. Τα «κλικ» των κοριτσιών ανέλαβε ο Πάνος Γιαννακόπουλος.

Η προσπάθεια των περισσότερων κoριτσιών δεν ικανοποίησε τους κριτές, ενώ πολλά κορίτσια που είχε πάει καλά σε άλλες δοκιμασίες βρέθηκαν απέναντι στην σκληρή κριτική των κριτών.

Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου , Γιώργος Καράβας και ο guest κριτής, Στέφανος Ζαούση αποφάσισαν ότι η Μαρίτα, η Ειρήνη και Ραφαέλα είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες στο concept με τα γλειφιτζούρια και την girly διάθεση. Η Μαρίτα κέρδισε μια ακόμα ευκαιρία και έτσι ανάμεσα στις δύο Κύπριες, η Ραφαέλα ήταν εκείνη που τέθηκε οριστικά εκτός GNTM.

Οι κριτές θεώρησαν ότι τη χειρότερη φωτογραφία είχε η Ραφαέλα Χαραλάμπους, η οποία αποχώρησε συγκινημένη από το GNTM.

«Κάποια στιγμή νόμιζα ότι θα συνέχιζα εγώ στο παιχνίδι, δεν έγινε αυτό, εντάξει… έφυγα! Τα βάζω με τον εαυτό μου γιατί πιστεύω και ξέρω ότι δεν άξιζα αυτό το αποτέλεσμα!», είπε συγκινημένη στην κάμερα του Star.

Το βίντεο με την αποχώρηση της Ραφαέλας: