17 Οκτωβρίου, 2024

Γκουντάρας: Καταγγέλλει επίθεση από συνεργάτη του δημάρχου Σαρωνικού – Κόλλησε το πρόσωπό του στο δικό μου (pics)

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας καταγγέλλει ότι δέχτηκε σωματική επίθεση από στενό συνεργάτη του Δημάρχου Σαρωνικού, κατά τη διάρκεια δημοτικού συμβουλίου. Συγκεκριμένα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Γρηγόρης Γκουντάρας αναφέρει ότι δέχτηκε σωματική επίθεση, ενώ παράλληλα και η σύζυγός του, Ναταλί Κάκκαβα, αναφέρθηκε στο περιστατικό.

 
Σε insta stories που ανέβασε, ο Γρηγόρης Γκουντάρας αναφέρει: «Περιμένω αύριο κιόλας από τον Δήμαρχο Σαρωνικού να αποπέμψει τον στενό του συνεργάτη που στο δημοτικό συμβούλιο ήρθε στο σημείο που καθόμουν να με τραμπουκίσει (κολλώντας το πρόσωπό του στο δικό μου και πιάνοντάς με από τα πλευρά), φωνάζοντας εκφράσεις πρωινάδικα και Σούπερ Κική».
 
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Επειδή προφανώς δεν έχετε καταλάβει κάποιοι και κάποιες κάτι… Δεν εκβιάζομαι και δεν φοβάμαι κανέναν. Θα λέω πάντα την αλήθεια και θα στηρίζω την οικογένειά μου».
 
Με τη σειρά της, η σύζυγός του, Ναταλί Κάκκαβα, επιβεβαίωσε το περιστατικό, προσθέτοντας ότι ο επιτιθέμενος κινήθηκε απειλητικά προς τον σύζυγό της και τον άγγιξε βίαια.
 
Με δική της ανάρτηση και περιγράφοντας λεπτομερώς την επίθεση που δέχτηκε ο σύζυγός της, κατήγγειλε το περιστατικό και ζήτησε την άμεση αποπομπή του εμπλεκόμενου συνεργάτη.
 
Ειδικότερα έγραψε: «Ο στενότατος συνεργάτης του Δήμου Σαρωνικού Δημήτρη Παπαχρήστου, επιτέθηκε χθες σωματικά στο σύζυγο μου Γρηγόρη Γκουντάρα κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου… Συγκεκριμένα κινήθηκε απειλητικά προς εκείνον, κολλώντας το πρόσωπό του στο πρόσωπο του συζύγου μου, πιάνοντας τον ταυτόχρονα από τα πλευρά… Ευτυχώς που ο σύζυγος μου μιας και καταδικάζει απεριόριστα κάθε περιστατικό σωματικής βίας αντέδρασε ήρεμα, στην πρωτοφανή αυτή προσπάθεια πρόκλησης του τραμπούκου συνεργάτη και με τη μεσολάβηση του παριστάμενου κόσμου τον απομάκρυναν, αποφεύγοντας τα χειρότερα… Εκείνος βέβαια συνέχισε εν εξάλλω να φωνάζει, εξαπολύοντας λεκτικές ύβρεις προς εμένα και το σύζυγό μου.. Είναι καθαρά θέμα της ψύχραιμης αντίδρασης του Γρηγόρη, που δεν εξελίχθηκαν χειρότερα τα πράγματα… Βρε πάτε καλά; Θα μας δείρετε στο τέλος;».
 
Συμπλήρωσε επιπλέον: «Η αιτία ήταν η δική μου αποκάλυψη στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι συγγενής Α’ βαθμού της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, που πολύ συχνά κουνά σε όλους το δάχτυλο περί ηθικής, κατέχει διπλή θέση τόσο στο Δήμο Σαρωνικού όσο και σε όμορρο Δήμο. Χωρίς να έχει πάρει το πτυχίο της, στερώντας τη έτσι από δύο συνανθρώπους μας που ενδεχομένως θα την είχαν περισσότερη ανάγκη,(αφού όπως παραδέχτηκε και η ίδια, θα μπορούσε να κάθεται μιας και ο μπαμπάς της έχει πολλά χρήματα). Αντί λοιπόν, να ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο που εκμεταλλευόμενοι κάποιοι τη θέση μας, δημιουργούμε διπλοθεσίτες με ωραιότατους μισθούς(χωρίς τα τυπικά προσόντα), προβαίνουμε σε επίθεση ζητώντας και τα ρέστα.. Το νομιμοφανές δεν είναι και ηθικό.. Ε λοιπόν, όχι κύριοι.. Θα σας το ξαναπώ.. την αλήθεια δεν θα σταματήσω να τη λέω ποτέ.. Όσο και αν σας πονάει… Όσο και αν προσπαθείτε με τραμπουκισμούς σωματικούς και λεκτικούς να μου φράξετε το στόμα.. Καταδικάζω απερίφραστα την κίνηση του στενότατου και σε θέση κλειδί στο Δήμο συνεργάτη του Δημάρχου και ζητώ από εκείνον την αποπομπή του. Ντροπή.. Ντροπή.. Ντροπή.. Αποπομπή τώρα».