16 Οκτωβρίου, 2024

Γιάννης Βούρος: Πρώτη φορά που έζησα την αγκαλιά του πατέρα μου ήταν στο πρώτο επισκεπτήριο στον στρατό (vid)

Για την σχέση με τον πατέρα του, αλλά και τη δική του με τα παιδιά του, μίλησε ο Γιάννης Βούρος στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε την Τρίτη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον».

 
Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε, πως η πρώτη αγκαλιά με τον πατέρα του ήταν στο πρώτο επισκεπτήριο, όταν υπηρετούσε στην αεροπορία. Παρά λοιπόν την έλλειψη της τρυφερότητας στα παιδικά του χρόνια, ο Γιάννης Βούρος αποκάλυψε πως δεν μεγάλωσε με τον ίδιο τρόπο τα παιδιά του.
 
«Κρατούσε το ”πρέπει” της ανδρικής σχέσης»
«Η τρυφερότητα είναι το κύριο συστατικό των σχέσεων που υπάρχουν στην οικογένεια. Στο σπίτι μας ακούγεται πολύ το ”σ’ αγαπώ” και κάνουμε συχνά αγκαλιές. Αυτά τα στοιχεία δεν υπήρχαν καθόλου από τον μπαμπά μου, όμως εγώ είμαι έτσι σαν άνθρωπος. Είμαι δοτικός, τρυφερός και της αγκαλιάς.
 
Πρώτη φορά που έζησα την αγκαλιά του πατέρα μου ήταν όταν με είχε δει με στρατιωτικά ρούχα, στο πρώτο επισκεπτήριο στην αεροπορία. Τότε ήταν η πρώτη αγκαλιά με τον πατέρα μου και μάλιστα είχε απομακρυνθεί για λίγο, σκουπίζοντας τα μάτια του γιατί είχε συγκινηθεί.
 
Ο μπαμπάς μου ήταν τεχνοκράτης, αλλά και ένας δοτικός άνθρωπος, που του άρεσε να βοηθάει. Ήταν αυτάρκης μέχρι τα 95 – 96 που πέθανε. Ήταν άνθρωπος της προσφοράς, αλλά κρατούσε το ”πρέπει” της ανδρικής σχέσης», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βούρος.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης: