26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Βαρουφάκης: Η νέα ανάρτηση καρφί – Αντίθετα με τους 57, αναρρώνω!

 Για «αποπροσανατολιστική σπέκουλα της κυβέρνησης» κάνει λόγο σε νέα του ανάρτηση στο twitter o γραμματέας του ΜέΡΑ25 για την επίθεση, το βράδυ της Παρασκευής, στα Εξάρχεια.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης στην ανάρτησή του σημειώνει: «Τώρα θρηνούμε τους 57 νεκρούς των Τεμπών. Η νεολαία είναι στους δρόμους για να φέρει ένα καλύτερο αύριο στη χώρα. Αντίθετα με τους 57, αναρρώνω. Ο τραυματισμός μου να εξιχνιαστεί από την Δικαιοσύνη. Έως τότε, η κυβέρνηση να πάψει την αποπροσανατολιστική σπέκουλα».

Επισυνάπτει μάλιστα την είδηση του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, για τη σύλληψη ενός 17χρονου αναφορικά με την επίθεση σε βάρος του.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία για την επίθεση έχει συλληφθεί ένας 17χρονος ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη δύο άτομα.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, έγραψε: «Ομάδα αναρχικών που ταυτοποιήθηκε από της ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες της επίθεσης στον Πρόεδρο του ΜΕΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη. Αυτή είναι η αλήθεια όσο και αν δεν βολεύει κάποιους…».

Πηγή: topontiki.gr