19 Μαΐου, 2024

Γιάννης Πλακιωτάκης: Να επιβεβαιώσουμε την εμπιστοσύνη μας στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Λασιθίου Γιάννης Πλακιωτάκης σε ομιλία του, στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της Νομαρχιακής Οργάνωσης Λασιθίου της ΝΔ, στο Επιμελητήριο.τόνισε οτι είναι πολύ κρίσιμο, να επιβεβαιώσουμε την εμπιστοσύνη μας στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη στις προσεχείς ευρωεκλογές.

Αποδείξαμε είπε επίσης ότι, όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη κατάφερε και ξεπέρασε πολύ μεγάλες προκλήσεις, με την πανδημία και στη συνέχεια την ενεργειακή και την πληθωριστική κρίση και με πολύ μεγάλη επιτυχία τη φύλαξη των χερσαίων και θαλασσίων συνόρων της πατρίδας μας. Και είμαστε παρόντες σήμερα στο να ανταποκριθούμε με ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, συμβάλλοντας με όλες μας τις δυνάμεις στη νέα αναπτυξιακή πορεία της χώρας.

Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα, με πρώτο την ακρίβεια που απασχολεί την κοινωνία. Η κυβέρνηση με συνεχείς ελέγχους και πρόστιμα προσπαθεί να περιορίσει το πρόβλημα. Η σχέση κράτους και πολίτη θα ενδυναμωθούν για μια ακόμη χρονιά, με τη χρήση των νέων τεχνολογιών.

Δείτε αναλυτικά ολόκληρη την ομιλία του κ. Πλακιωτάκη: