28 Απριλίου, 2024

Φιλικό ματς με τη Νότιγχαμ Φόρεστ θα δώσει η Γουλβς

Οι αγγλικές ομάδες μπαίνουν σιγά σιγά και αυτές σε ρυθμό επιστροφής στην αγωνιστική δράση. Μια από αυτές είναι φυσικά και η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League, Γουλβς. 

Οι «λύκοι» θα υποδεχθούν τους «ερυθρόλευκους» στο «Μολινό» στις αρχές Αυγούστου, όμως πριν από αυτό το ματς προέχει η επανέναρξη της Premier League. Έτσι η Γουλβς θα δώσει και το πρώτο της φιλικό ματς μετά την διακοπή λόγω της πανδημίας, με αντίπαλο τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Daily Mail”  η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο συμφώνησε για το φιλικό με τη Φόρεστ στο «Μολινό», την ερχόμενη Τρίτη, δηλαδή οκτώ μέρες πριν την προγραμματισμένη για τις 17 του μηνός επανέναρξη της Premier League.  

«Οι παίκτες αναμένεται να φτάσουν στο Μολινό με τα δικά τους αμάξια, πιθανότατα φορώντας τις φόρμες τους. Θα υπάρχουν αυστηροί κανόνες αναφορικά με τη στάθμευση, την είσοδο και την έξοδο από τον αγωνιστικό χώρο, ώστε να διασφαλίζεται πως θα τηρούνται οι κοινωνικές αποστάσεις», αναφέρουν οι Άγγλοι στο ρεπορτάζ τους.

Filathlos