19 Απριλίου, 2024

Φιλική τριάρα του Εργοτέλη απέναντι στο Ηρόδοτο

Ο Εργοτέλης έδειξε πιο έτοιμος και πιο ποιοτικός, με αποτέλεσμα να επικρατήσει με 3-0 του Ηροδότου σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Τα γκολ για τους κιτρινόμαυρους τα σημείωσαν ο Μανουσάκης στο 8΄, ο Μπουτσάκης στο 29΄, με το τελικό 3-0 να το σημειώνει ο Μανουσάκης στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

To φιλμ του αγώνα:

3′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Appi μπλοκάρει ο Γεωργίου.

8‘ Ο Μανουσάκης με πλασέ απ’ το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ, έπειτα από ωραία μπαλιά του Μπουτσάκη!

29‘ Ο Τσέλιος με πολύ ωραία κίνηση, μπήκε στην περιοχή έκοψε την μπάλα στον Μπουτσάκη που ερχόταν απ’ τα αριστερά και με δυνατό πλασέ έγραψε το 2-0!

31′ Ο Κωστανάσιος απ’ τα δεξιά δεν κατάφερε να νικήσει τον Γεωργίου, ο οποίος αποκτούσε το πλασέ του.

45′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοιλιάρα απ’ τα δεξιά, η μπάλα φεύγει άουτ.

52′ Ο Κατσούρι με μέτωπο προς την περιοχή έκοψε την μπάλα στον Αλεξάκη, με το πλασέ του τελευταίου να καταλήγει λίγο έξω.

63′ Καλή στιγμή για τον Ηρόδοτο, με τον Ποτουρίδη να πλασάρει απ’ το ύψος του πέναλτι και τον Κατσούρι να αποκρούει πάνω στην γραμμή.

75′ Ο Κουτάντος βγαίνει από θέση τετ α τετ αλλά το πλασέ του έδιωξε ο αντίπαλος γκολκίπερ.

80′ Ο Ποζατζίδης έβγαλε μια ωραία σέντρα σουτ η μπάλα πέρασε άουτ.

87′ Δυνατή σέντρα του Κατσούρι απ’ τα δεξιά η μπάλα βρίσκει σε σώμα αντιπάλου με την μπάλα να κινείται προς την εστία και να φεύγει λίγο έξω.

85′ Ο Πουτουρίδης εκτέλεσε απευθείας φάουλ απ’ το ύψος της περιοχής αναγκάζοντας τον Τζελέπη να αποκρούσει πέφτοντας στην γωνία του.

90‘ Ο Μανουσάκης  μπήκε στην περιοχή με εξαιρετική κίνηση και με ένα ωραίο πλασέ στην αριστερή κάθετη γωνία έγραψε το 3-0!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος (Τζελέπης 60′) Μαζουλουξής (Θεοδωράκης 80′), Μπάτζιος, Σερβιλάκης (Κατσούρι 46′), Neral (Ποζατζίδης 68′), Πέϊος (Kwateng 60′), Μπουτσάκης (Κουτάντος 46′) Τσέλιος, Κωστανάσιος (Αλεξάκης 46′), Appi (Κόλα 70′) Μανουσάκης 

Ηρόδοτος (Νίκος Κουρμπανάς): Γεωργίου, Λούσι, Κοιλιάρας Γ., Κανδυλάκης, Αρκούδας, Καλαμιώτης, Κασαπάκης, Κουσίδης, Μυλωνάς, Κοιλιάρας Δ., Γαρεφαλάκης 

Έπαιξαν επίσης οι: Ποτουρίδης, Γκίνη, Κοντογιάννης, Μπαλάφας, Λουτριώτης, Κίσσας