Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν οι χρήστες του Facebook, καθώς τις τελευταίες ημέρες διακινείται ένα μήνυμα για απενεργοποίηση του λογαριασμού τους. Το μήνυμα που έρχεται στο Messenger καλεί τους χρήστες του Facebook να επιβεβαιώσουν τον λογαριασμό τους, ώστε να μην διαγραφεί πατώντας πάνω σε μια διεύθυνση. Όμως πρόκειται για απάτη.
«Ο λογαριασμός απενεργοποιήθηκε προσωρινά! Το Facebook ενημέρωσε τη λειτουργία ελέγχου ταυτότητας χρήστη, ο λογαριασμός σας προστέθηκε στη λίστα μη επαληθευμένων λογαριασμών ασφαλείας, έχετε 24 ώρες για να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας, προτού τον απενεργοποιήσουμε οριστικά!», αναφέρει το μήνυμα και παραπέμπει τον χρήστη προς «επαλήθευση» σε ένα url. Όλα δείχνουν ότι όσοι σκαρφίστηκαν αυτή την απάτη έχουν πατήσει πάνω στις αλλαγές που έχει ανακοινώσει το τελευταίο καιρό η Meta, εταιρία που διαχειρίζεται το Facebook. Μάλιστα σε πολλούς χρήστες το μήνυμα έχει αποσταλεί από τη «Meta Maganer». Οι ειδικοί καλούν τους χρήστες των social media να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην παρασύρονται από τέτοιου είδους μηνύματα.
Δείτε το συγκεκριμένο μήνυμα:


Περισσότερα Νέα Κατηγορίας...
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 26 Αυγούστου – Σε αυξημένη ετοιμότητα οι αρχές
Κίνδυνος για την απώλεια των επιδοτήσεων στην Κρήτη λόγω αδυναμίας ολοκλήρωσης των Δηλώσεων ΟΣΔΕ 2026
Το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει την Πέμπτη το πρόγραμμά του για το ιδιωτικό χρέος