27 Απριλίου, 2024

Ευλογία η επιστροφή Βιγιαφάνιες

Του Μάνου Νικηφοράκη

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες θα αποτελέσει από ότι φαίνεται το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναικού, μετά τους Αίτορ, Καρλίτος και Βέλεθ.

Η προσθήκη του Αργεντινού μέσου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ευλογία για την ομάδα των πρασίνων, καθώς προσθέτουν έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή με έφεση στην πάσα, την δημιουργία, αλλά και την σύνεση στην ταχύτητα του παιχνιδιού.

Την περσινή ποδοσφαιρική σεζόν στην συγκεκριμένη θέση αγωνιζόταν ο Ζαχίντ, ο οποίος είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του μέσα στην σεζόν, δείχνοντας λιγότερα πράγματα από όσα περίμεναν στο ”τριφύλλι”.

Η έλλειψη 10αριου στον Παναθηναϊκό την φετινή περίοδο έπαιξε καθοριστικό ρόλο, τόσο στην δημιουργία, όσο και στο σκοράρισμα. Μετά τον Ζαχίντ, στάσιμος έμεινε και ο Μπουζούκης, με τον νεαρό μέσο να μην έχει την αναμενόμενη εξέλιξη.

Βεβαίος στους πράσινους υπάρχουν πολλά ερωτηματικά, τόσο για τον νέο προπονητή, όσο και για την φιλοσογία που θα καθιερώσει ο ίδιος στην ομάδα.

Υπάρχουν πολλά στοιχήματα για το Παναθηναϊκό την νέα σεζόν, που από την κορυφή, μπορεί να τον φέρει στα τάρταρα ή ακόμα και το αντίστροφο.