3 Μαΐου, 2024

Εύκολη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Ομόνοια

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ομόνοιας με 3-0 στο φιλικό που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός έδειξε τις διαθέσεις του από τα πρώτα δευτερόλεπτα, καθώς πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό το σουτ του Βαλμπουενά από τη γραμμή της περιοχής δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 2′ ο Φαμπιάνο βγήκε νικητής στο τετ α τετ με τον Μασούρα. 

Οι Κύπριοι απάντησαν στο 12′ με τον Γκόμεζ, ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σα ενώ στο 22′ ο Λέτσγιακς αστόχησε στην προσπάθεια που επιχείρησε από μακρινή απόσταση.

Τον «Γόρδιο δεσμό» έλυσε τελικά στο 42′ ο Καμαρά, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με διπλή προσπάθεια νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έγραψε το 1-0.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ολυμπιακός έφτασε στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος με απευθείας χτύπημα φάουλ του Βαλμπουενά από το ημικύκλιο της περιοχής.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ραντζέλοβιτς να παίρνει τη θέση του Μασούρα και την Ομόνοια να έχει την πρώτη τελική με τον Τιάγκο. Ο Σέρβος άσος έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του, καθώς στο 56′ αξιοποίησε τη σέντρα του Γκασπάρ κάνοντας το 3-0 με κεφαλιά.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα (78′ Αλέν), Γκασπάρ (64′ Τοροσίδης), Μπα, Σισέ (64′ Παπαδόπουλος), Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης (64′ Καφού), Γκιλιέρμε, Μασούρας (46′ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (59′ Φορτούνης), Ελ Αραμπί (64′ Λοβέρα).

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Χούμποτσαν (64′ Λοΐζου), Λανγκ, Λούφτνερ, Λέτσγιακς (74′ Κίκο), Γκόμες (64′ Κούσουλος), Γκόμεθ (78′ Σάββα), Μποτεάκ (74′ Τζιωνής), Μαυρίας, Τιάγκο, Κακουλλής (74’ Ντάρμπισαϊαρ).