16 Ιουλίου, 2024

Εξαφάνιση Μπάμπη στο Μεσολόγγι: Βρέθηκε η σορός του στην περιοχή Ευαγγελίστρια

Εντοπίστηκε, μετά απο 18 ημέρες από την εξαφάνισή του η σορός του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι…

Η  σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε  σε βάλτο στην περιοχή Ευαγγελίστρια, όπου – σύμφωνα με πληροφορίες – έσπευσε ιατροδικαστής.

Τη σορό, που είναι σε προχωρημένη σήψη, βρήκε ο Ευάγγελος Αλεξανδρής, επικεφαλής της ομάδας Anubis Cold Case Κ9 team με τον σκύλο ΕΚΟ.

Ο Μπάμπης εξαφανίστηκε από το Μεσολόγγι το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου. Ο 50χρονος κρεοπώλης είναι ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε, καθώς τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του σε σημείο που του ζήτησε ο 31χρονος, καθώς θα πήγαινε για κυνήγι.

Η σορός του βρέθηκε μετά από έρευνες και ενώ συνεχίζεται η απολογία του 50χρονου κρεοπώλη, ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε… Έξω από τα δικαστήρια στο Μεσολόγγι, βρίσκονται η μητέρα και η αδερφή του Μπάμπη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία ο άτυχος 31χρονους είχε δανείσει στον κρεοπώλη 17.000 ευρώ.

"Τα 7.000 ευρώ είναι μέσω e-banking, περασμένα φαίνονται, τα άλλα είναι στο χέρι λογικά. Είχε αυτό το κακό. Έχει ένα τετράδιο που τα σημείωνε όλα, τα πάντα. Είχε πολλά ονόματα μέσα που του χρωστάνε λεφτά. Έπρεπε να έχει 60-70.000" ειχε, αναφέρει χαρακτηριστικά η μητέρα του 31χρονου στην εκπομπή «Live News».

Ωστόσο οι αντιφάσεις του κρεοπώλη και τα στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της έρευνας οδήγησαν στη σύλληψή του και την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.