20 Απριλίου, 2024

Εβδομάδα κορύφωσης για την προεκλογική περίοδο στο Ηράκλειο

Στο Ηράκλειο λαμβάνουν χώρα οι κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και του ΜέΡΑ25, λίγες μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις εθνικές εκλογές 2023. 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιεί σήμερα Δευτέρα 15 Μαΐου την κεντρική ομιλία του στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στις 7:00 το απόγευμα στο Κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης" στην Όαση, όπου αναμένεται να παρουσιάσει το πρόγραμμα και τους στόχους της ΝΔ για την Κρήτη αλλά και για όλη την χώρα για την επόμενη τετραετία.

Ομιλία Βαρουφάκη

Σήμερα αναμένεται και η κεντρική ομιλία του επικεφαλής του "ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη", Γιάνη Βαρουφάκη στο Ηράκλειο. και συγκεκριμένα στις 8:00 μ.μ. στα Λιοντάρια.

Την Τετάρτη στο Ηράκλειο ο Αλέξης Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει ανακοινώσει την κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Ηράκλειο, την Τετάρτη 17 Μαΐου και συγκεκριμένα στις 7:30 μ.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κλείνει την αυλαία την Παρασκευή

Από τη γενέτειρά του, το Ηράκλειο, κλείνει συμβολικά την προεκλογική εκστρατεία για το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ ο Νίκος Ανδρουλάκης. Η ομιλία του έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της ερχόμενης Παρασκευής 19 Μαΐου στην Πλατεία Ελευθερίας.