24 Απριλίου, 2024

Εθνική Ελλάδος: Προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης με την Ρουμανία

Η Εθνική Ελλάδος αναχωρεί την Πέμπτη για το Βουκουρέστι ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με τη Ρουμανία, με 3 νέες προσθήκες. Οι Κώστας Τσιμίκας, Οδυσσέας Βλαχοδήμος και Τάσος Χατζηγιοβάνης θα ενισχύσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Με νέα πρόσωπα συνέχισε η Εθνική ομάδα την προετοιμασία της για τα δύο φιλικά με τη Ρουμανία και το Μαυροβούνιο. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος και ο Κώστας Τσιμίκας ενσωματώθηκαν χτες στην προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Το ίδιο ισχύει για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, ο οποίος καλύπτει το κενό που δημιουργούν οι απουσίες Μασούρα και Βρουσάι. Οι δύο διεθνείς νοσούν από ίωση.

Η αποστολή της Ελλάδας θα αναχωρήσει αύριο για το Βουκουρέστι, όπου την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τη Ρουμανία. Ο Γκουστάβο Πογέτ θέλει να παίξει η Εθνική ομάδα τα επόμενα παιχνίδια της στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ο Ουρουγουανός προπονητής ξέρει το γήπεδο της Λεωφόρου από την περίοδο που δούλεψε στην ΑΕΚ και θεωρεί πως είναι πιο ποδοσφαιρικό περιβάλλον από το ΟΑΚΑ.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού αρνήθηκε να παραχωρήσει την έδρα της ομάδας της στην ΕΠΟ και έτσι η λύση δεν θα προχωρήσει. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν σήμερα στον τελικό του πρωταθλήματος Κ15 της Super League.

Οι δύο ομάδες έχουν από τρεις κατακτήσεις σε αυτό το ηλικιακό γκρουπ και ψάχνουν τον τέταρτο τίτλο τους. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 15:00 και θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

madata.gr