23 Απριλίου, 2024

Αισιοδοξούν οι γιατροί ότι η 34χρονη Ιωάννα θύμα με το βιτριόλι ότι δεν θα χάσει το μάτι της

Η διευθύντρια της Πλαστικής Χειρουργικής Μονάδας Εγκαυμάτων στο Θριάσιο Νοσοκομείο κ. Μαρία Καλοφώνου εξέφρασε την αισιοδοξία της για την πορεία της υγείας της 34χρονης Ιωάννας που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι.

Έχουν πάει καλά τα χειρουργεία, έχουμε το αποτέλεσμα που περιμέναμε, όμως ο δρόμος είναι μακρύς. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πώς μπορεί να είναι ψυχολογικά. Την έχουν αναλάβει ειδικοί. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, είπε η κ. Καλοφώνου.

Η διευθύντρια της Πλαστικής Χειρουργικής Μονάδας Εγκαυμάτων στο Θριάσιο Νοσοκομείο αποκάλυψε ότι η 34χρονη Ιωάννα δεν έχει δει ακόμη το πρόσωπό της στον καθρέφτη.

“Εγώ πρέπει να προσέξω όσο γίνεται πιο γρήγορα να τη βγάλω από τη μονάδα. Δεν έχει δει το πρόσωπό της. Όταν ζητήσει να το δει, θα το διαχειριστούμε και θα το κάνουμε μαζί. Προς το παρόν δεν το έχει ζητήσει και η ίδια, γιατί της έχουμε εξηγήσει ότι αυτό που θα δει τώρα είναι κάτι μεταβατικό. Δεν υπάρχει λόγος να φορτώσει τη ψυχή της με άσχημες εικόνες”, ανέφερε και έκανε αναφορά στο αριστερό μάτι της 34χρονης, σημειώνοντας πως τα σημάδια είναι θετικά, κάτι που επιβεβαίωσε και ο αναπληρωτής καθηγητής Οφθαλμολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργος Κυμιωνής.

“Νομίζω, τελικά, για το μάτι το αριστερό, θα καταφέρουμε να κρατήσει μία λειτουργική όραση”, πρόσθεσε.

 

 

madata.gr