26 Ιουνίου, 2024

ΕΠΟ για Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Την απόφαση να την περιμένετε από την Τρίτη και μετά

Ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο είχαν οι νομικές υπηρεσίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΕ Παναθηναϊκός οι οποίες είχαν περιθώριο να αποστείλουν στα γραφεία της ΕΠΟ έως τις 12:00 της Δευτέρας τα συμπληρωματικά τους υπομνήματα.

Υπομνήματα που έρχονται ως συνέχεια της ακροαματικής διαδικασίας της περασμένης Παρασκευής όπου εξετάστηκαν σε δεύτερο βαθμό τα όσα έγιναν στο διακοπέν ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναίκός για την 8η αγωνιστική της Super League 1.

Οι δύο ΠΑΕ ανέλυσαν σε αρκετές σελίδες τα επιχειρήματα τους με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να πείσει ότι δεν υπήρχε λόγος διακοπής του αγώνα και τον Παναθηναϊκό για το ότι ορθώς διεκόπη το ματς με υπαιτιότητα των ερυθρόλευκων και όλα αυτά να υπάρχουν στα χέρια των μελών της Επιτροπής Εφέσεων.

Ωστόσο απόφαση δεν πρόκειται να βγει σήμερα, αλλά όπως χαρακτηριστικά έλεγαν από την ΕΠΟ «την απόφαση να την περιμένετε από την Τρίτη και μετά». Γεγονός που σημαίνει ότι η τελική ετυμηγορία επί ελληνικού εδάφους (κατόπιν μπορεί η ομάδα που ενδιαφέρετε να προσφύγει στο CAS) μπορεί να αργήσει ακόμη 2-3 ημέρες.

Πηγή: protothema.gr