20 Φεβρουαρίου, 2024

Επιβάτης χαστούκισε πιλότο επειδή ανακοίνωσε την καθυστέρηση της πτήσης (vid)

Θύμα επίθεσης από επιβάτη έπεσε ο πιλότος γνωστής αεροπορικής εταιρείας της Ινδίας, την ώρα που ανακοίνωνε στους επιβάτες της πτήσης του πως η προγραμματισμένη αναχώρηση θα καθυστερούσε κι άλλες ώρες.

Στο βίντεο που τραβήχτηκε από επιβάτιδα του αεροπλάνου, φαίνεται ένας άντρας να επιτίθεται με μένος στον πιλότο και να τον χαστουκίζει τη στιγμή που εκείνος κάνει τη δυσάρεστη ανακοίνωση.

Μονάχα ένας επιβάτης επενέβη για να ηρεμήσει τα πνεύματα

«Εάν δεν θέλεις να πετάξεις το αεροπλάνο, τότε μην το κάνεις», ακούστηκε να φωνάζει στον πιλότο, ο εξαγριωμένος επιβάτης.
Δείτε το βίντεο:

Μια αεροσυνοδός, όπως φαίνεται στο βίντεο, προσπάθησε να εμποδίσει τον άντρα να φτάσει στον πιλότο. «Είναι λάθος αυτό που έκανες. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό» του φώναξε, τη στιγμή που ένας άλλος επιβάτης είχε μπει στη μέση για να ηρεμήσει τα πνεύματα, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες παρέμεναν στις θέσεις τους.

Μετά το περιστατικό, η αεροπορική εταιρεία υπέβαλε επίσημη καταγγελία κατά του επιβάτη, ο οποίος αργότερα συνελήφθη από την Αστυνομία.

Η αεροπορική εταιρεία συγκρότησε επίσης επιτροπή για τη διεξαγωγή εσωτερικής έρευνας και εξετάζεται το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί ο κατηγορούμενος επιβάτης στη «λίστα απαγόρευσης πτήσεων».

Το αεροπλάνο που θα πετούσε από το Δελχί στην Γκόα συμπλήρωσε 13 ώρες καθηλωμένο στο αεροδρόμιο λόγω της πυκνής ομίχλης και των χαμηλών θερμοκρασιών στα βόρεια της Ινδίας.

Συνολικά την Κυριακή καθυστέρησαν λόγω της κακοκαιρίας 100 πτήσεις.

in.gr