28 Μαρτίου, 2024

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ κατά Στόλτεμπεργκ με αιχμές εναντίον Μαξίμου

Σφοδρή επίθεση της Κουμουνδούρου στον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ με αφορμή τη συμπεριφορά του απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα.

Επίθεση σε βάρος του γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γιενς Στόλτενμπεργκ, εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας με τις «δηλώσεις του κρατάει ίσες αποστάσεις ανάμεσα στην Τουρκία που αμφισβητεί τις διεθνείς συνθήκες και το Διεθνές Δίκαιο και στην Ελλάδα που τα υπερασπίζεται».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Για άλλη μια φορά ο ΓΓ του ΝΑΤΟ κος Στόλτεμπεργκ με δηλώσεις του κρατάει ίσες αποστάσεις ανάμεσα στην Τουρκία που αμφισβητεί τις διεθνείς συνθήκες και το Διεθνές Δίκαιο και στην Ελλάδα που τα υπερασπίζεται.

Αποδεικνύεται έτσι περίτρανα ότι η πολιτική του πρόθυμου και δεδομένου συμμάχου που ακολουθεί ο κος Μητσοτάκης, έχει οδηγήσει στο περιθώριο την Ελλάδα, την ώρα που οι «σύμμαχοί» μας σπεύδουν να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία της Τουρκίας του κου Ερντογάν.

Η κυβέρνηση οφείλει να προστατεύσει τα εθνικά μας συμφέροντα στο ΝΑΤΟ και να μην επιτρέψει η ένταξη της Φιλανδίας και της Σουηδίας να οδηγήσει σε παζάρι με την Τουρκία σε βάρος της πατρίδας μας».