26 Απριλίου, 2024

Εορταστικό ωράριο: Τι ώρες θα λειτουργούν τα καταστήματα αύριο Παραμονή Χριστουγέννων

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από τα Χριστούγεννα και η αγορά έχει «ζεσταθεί». Οι πολίτες που πήραν το δώρο των Χριστουγέννων κατάφεραν να βγουν για αγορές προκειμένου να αγοράσουν όσα δώρα αντέχει το πορτοφόλι τους, κυρίως για παιδάκια και υποχρεώσεις.

Το κέντρο της Αθήνας να γεμίζει κόσμο. Οι περισσότεροι βγήκαν για να κάνουν τις τελευταίες αγορές δώρων, ενώ κάποιοι άλλοι για να απολαύσουν την εορταστική ατμόσφαιρα υπό τη μουσική υπόκρουση της λατέρνας.

«Ψωνίσαμε για όλα τα μέλη της οικογένειας. Φέτος ήταν κάπως πιο ακριβά από τις προηγούμενες χρονιές, αλλά λόγω των ημερών τι να κάνουμε», λένε οι καταναλωτές.

Δώρα για τα παιδιά

Μικροί και μεγάλοι έχουν μπει στο κλίμα των ημερών και απολαμβάνουν την εορταστική ατμόσφαιρα. Πολλοί γονείς ήρθαν με τα παιδιά τους για να τους πάρουν τα δώρα των Χριστουγέννων. Όμως φέτος πολλοί είναι προσεκτικοί με τις αγορές τους καθώς έχουν υπολογίσει να μην βγουν εκτός προϋπολογισμού.

«Είναι πάρα πολύ ωραία, όλος ο κόσμος βγήκε έξω για ψώνια, είναι εορταστικό το κλίμα».

Με τα χέρια γεμάτες σακούλες βγαίνουν από τα καταστήματα οι γονείς για να κάνουν έκπληξη στα παιδιά τους που περιμένουν πως και πως το δώρο του Άη Βασίλη.

«Πήραμε πάρα πολλά δώρα, έρχονται μέρες γιορτινές».

Το εορταστικό κλίμα θα συνεχιστεί. Αύριο παραμονή Χριστουγέννων τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι και τις 18.00 το απόγευμα.

πηγή: MEGA TV