28 Απριλίου, 2024

Ένινγκ: «Μας στοίχησαν τα ατομικά λάθη»

Ο Μίχαελ Ένινγκ επισήμανε πως ο Άρης έχασε εξαιτίας των δικών του λαθών, ενώ έστρεψε την προσοχή του στα επικείμενα παιχνίδια με την ΑΕΚ και ειδικά στη ρεβάνς του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ένινγκ:

Για το σημερινό ματς: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Στο πρώτο 20λεπτο ήμασταν καλοί, δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες μας. Δυστυχώς τα ατομικά λάθη συμβαίνουν και στοιχίζουν, εμάς μας στοίχισαν τα δυο μαζεμένα που έγιναν μέσα σε ένα λεπτό. Πάντα προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο και στο δεύτερο ημίχρονο αυτό θέλαμε. Αυτό προσπαθήσαμε, να παίξουμε, τα καταφέραμε και βελτιώσαμε την εικόνα μας».

Για το αν τον προβληματίζουν τα σκαμπανεβάσματα του Άρη: «Δε συμφωνώ για τα σκαμπανεβάσματα που είπατε. Εμείς γενικά προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, γιατί κακά τα ψέματα τα παιχνίδια με την ΑΕΚ και ειδικά ο ημιτελικός του Κυπέλλου είναι τα σημαντικότερα».

Για το πως βλέπει τη συνέχεια: «Πρέπει να δεχθούμε την ήττα μας. Το σημαντικό για μας είναι τα δύο επόμενα παιχνίδια. Παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα, με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι έως ότου φτάσουμε στον αγώνα του Κυπέλλου».