18 Απριλίου, 2024

Έλον Μασκ: Δεν λειτουργεί η συνδρομητική υπηρεσία των οκτώ δολαρίων στο twitter

Δεν λειτουργεί η συνδρομητική υπηρεσία των 8 δολαρίων στο Twitter, την οποία ανακοίνωσε ο Έλον Μασκ, όταν αγόρασε την πλατφόρμα. Σε πανικό βρίσκονται οι χρήστες που πλήρωσαν ήδη τη συνδρομή καθώς αναρωτιούνται για την τύχη της.

Το theverge.com σημειώνει ότι η εφαρμογή δεν εμφανίζει πλέον επιλογή εγγραφής στο Twitter Blue, ενώ η σχετική ένδειξη έχει αφαιρεθεί από λογαριασμούς και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση για όσους έχουν πληρώσει, αν θα αποζημιωθούν.

Έτσι, για εκείνους για τους οποίους ο σύνδεσμος της εγγραφής στην υπηρεσία είναι ακόμα διαθέσιμος, η προσπάθεια εγγραφής εμφανίζει μόνο ένα μήνυμα σφάλματος.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος του «Platformer», Zoe Schiffer, μετέδωσε ότι το Twitter έχει αναστείλει το λανσάρισμα της συνδρομητικής υπηρεσίας «Twitter Blue».

Η κίνηση αυτή του Μασκ λοιπόν, υποδηλώνει ότι δεν κυλούν όλα ρόδινα στο Twitter και ότι ενδέχεται να υπάρχουν εμπόδια στα σχέδια του νέου επικεφαλής της εταιρείας, αφού, μάλιστα, κάποιες εταιρείες ήδη έχουν ανακοινώσει ότι σταματούν τις διαφημίσεις τους στο Twitter, υπό τον φόβο έξαρσης της παραπληροφόρησης, των ρατσιστικών αναρτήσεων και της πορνογραφίας.

Επίσης, αρκετοί ήταν οι χρήστες που εκμεταλλεύτηκαν την επαλήθευση των στοιχείων τους για να παριστάνουν γνωστές εταιρείες και να προχωρήσουν σε ανάρμοστες και χιουμοριστικές αναρτήσεις.

πηγή: newsbeast.gr