3 Μαΐου, 2024

Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ – Ανδρουλάκης – Παπανδρέου οι μονομάχοι της Κυριακής για την ηγεσία

Σκληρή αναμένεται η μάχη μεταξύ των δύο υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. Οι κ.κ. Ανδρουλάκης και Παπανδρέου μελετούν τις κινήσεις και τα βήματα που θα ακολουθήσουν μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες την ερχόμενη Κυριακή.
Σκληραίνει η μάχη ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ.

Με την ενσωμάτωση να φτάνει στο 99,4% ο Νίκος Ανδρουλάκης παγιώνει τη διαφορά στις 9 μονάδες και ανεβάζει και αγγίζει πλέον τους 100.000 σταυρούς, με τον Γιώργο Παπανδρέου να ξεπερνά τις 73 χιλιάδες ψήφους και να καλείται τώρα να καλύψει μια διαφορά 25 χιλιάδων ψήφων.

Ο Γιώργος Παπανδρέου θέτει ζήτημα σαφούς προοδευτικού στίγματος που πρέπει να έχει η παράταξη αφήνοντας αιχμές κατά του Νίκου Ανδρουλάκη για το ζήτημα της ανανέωσης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επιλέγει να μη σηκώσει το γάντι στις βολές του αντιπάλου του.

Και οι δυο υποψήφιοι πάντως εμφανίζονται ανοιχτοί για ένα debate μεταξύ τους, με τον πρώην πρωθυπουργό να επιμένει στη δική του πρόταση για τους κανόνες διεξαγωγής του.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος σήμερα αναμένεται με ένα κείμενο θέσεων να ανοίξει τα χαρτιά του για τον ποιόν θα στηρίξει στο δεύτερο γύρο, με τους βουλευτές που τον στήριξαν να δείχνουν ήδη προς την πλευρά Ανδρουλάκη.

Η μάχη για τους δυο υποψήφιους έχει αρχίσει από την αρχή και ήδη προγραμματίζονται περιοδείες ανά την Ελλάδα.

madata.gr