24 Απριλίου, 2024

Εκλογές 2023: Σήμερα οι τελευταίες εμφανίσεις των αρχηγών των κομμάτων

Με την κεντρική ομιλία του προέδρου του κυβερνώντος κόμματος κλείνει επίσημα σήμερα Παρασκευή 19 Μαΐου η προεκλογική περίοδος.

Οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων θα προσπαθήσουν και σήμερα να πείσουν τους πολίτες προκειμένου να τους εμπιστευτούν ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης στις 21 Μαΐου 2023.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 20:30 θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στο Θησείο, στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου.


Ο Αλέξης Τσίπρας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στις 20:00 το βράδυ θα κλείσει το πρόγραμμα των προεκλογικών συγκεντρώσεων του κόμματός του με ομιλία του στην Πάτρα, στην πλατεία Γεωργίου Α΄.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, στις 19:30 θα μιλήσει στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ηράκλειο (Πλατεία Ελευθερίας).

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας
Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα μιλήσει σήμερα Παρασκευή στις 20:30, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Πειραιά, στην πλατεία Κοραή.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Βασίλης Γκιτάκος, υποψήφιος με το ΚΚΕ στην Α’ Πειραιά και ο Ανέστης Τσουκαράκης, υποψήφιος με το ΚΚΕ στη Β’ Πειραιά.

Ο Γιάννης Βαρουφάκης
Ο Γιάννης Βαρουφάκης θα εκφωνήσει ομιλία στις 21:00 στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά).