3 Μαΐου, 2024

Έκλεισε Βρεττό ο Ρεθυμνιακός

Στο Ρεθυμνιακό θα αγωνίζεται από την νέα ποδοσφαιρική σεζόν, ο Ηλίας Βρεττός.

Ο νεαρός μέσος συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας του Ρεθύμνου και από την νέα χρονιά θα αγωνίζεται με την φανέλα του Ρεθυμνιακού.

Την προηγούμενη σεζόν ο Βρεττός, αγωνίστηκε με τον Άρη Περιβολίων στην Α ΕΠΣΡ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο 19ΧΡΟΝΟΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΜΕΣΟΣ ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ ΤΟ 3ο ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ ΜΑΣ

Βρε (ττος) καλώς τον….

Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Σοχώρας, μόνο άγνωστος δεν είναι για εκείνον, καθώς εκεί όχι μόνο πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά «βήματα», αλλά πέρασε και αμέτρητα αγωνιστικά λεπτά στην μέχρι τώρα καριέρα του που μπορεί να είναι μικρή, λόγω ηλικίας, αλλά περιλαμβάνει και αρκετή δόση εμπειρίας καθώς το ταλέντο του , του έδωσε την ευκαιρία να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε αγωνιστικές ομάδες τμημάτων υποδομής ομάδων της Super League. Το 3ο μεταγραφικό απόκτημα του Ρεθυμνιακού μας ανήκει στην γενιά των 19ρηδων καθώς έχει γεννηθεί την 10η Φεβρουαρίου του 2001 και ήρθε σε μικρή ηλικία στην πρώτη του επαφή με την μπάλα.

Ο Ηλίας Βρεττός μόλις στα 5 χρόνια ζωής του, το 2006 εντάχθηκε για μια διετία στα τμήματα υποδομής του Αστέρα Ρεθύμνου «μετακομίζοντας» στην συνέχεια στην «πράσινη Ακαδημία» μέχρι και την μετονομασία της σε Επισκοπή. Το 2015 θα μεταβεί για πρώτη φορά στο Ηράκλειο όπου και αγωνίστηκε με τον ΟΦΗ’ 94, ενώ μια σεζόν μετά θα αποκτήσει εμπειρίες και από τους Χανιώτες του Πλατανιά προσφέροντας υπηρεσίες στην Κ15 τους. Ακολουθεί η επιστροφή στο Ρέθυμνο όπου θα μοιράσει την χρονιά σε Κεραυνό και Αστέρα Ρεθύμνου που μετείχαν έκαστοι στην Α’ ΕΠΣΡ. Η αγωνιστική του εικόνα θα τραβήξει τα βλέμματα των ανθρώπων του ΟΦΗ, και μαζί με τους Γιάννη Γαϊτάνη και Απόστολο Κλειδή θα προσαρτηθεί για μια σεζόν στην ομάδα του Ηρακλείου. Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά θα επιστρέψει ξανά στην Α’ ΕΠΣΡ, όπου αρχικά με την Επισκοπή 2010 (2 γκολ και 4 ασιστ) και στην συνέχεια με τον Άρη Περιβολίων (3 ασιστ), θα έχει μια γεμάτη χρονιά στην 1η κατηγορία των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων Ρεθύμνου.

Το παλμαρέ του Ηλία Βρεττού

2006 – 2008 :Αστέρας Ρεθύμνου (τμήματα υποδομής)
2008 – 2015 :Πράσινη Ακαδημία – Επισκοπή (τμήματα υποδομής)
2015 – 2016 :ΟΦΗ ‘94
2016 – 2017 : ΑΟ Πλατανιά (ομάδα Κ15)
2017 – 2018 (α) : Κεραυνός (Α’ ΕΠΣΡ)
2017 – 2018 (β) : Αστέρας Ρεθύμνου (Α’ ΕΠΣΡ)
2018 – 2019 : ΟΦΗ (ομάδα Κ19)
2019 – 2020 (α) : Επισκοπή 2010 (Α’ ΕΠΣΡ)
2019 – 2020 (β) :Άρης Περιβολίων (Α’ ΕΠΣΡ)

Η επίσημη ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού μας

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή ΒΡΕΤΤΟ ΗΛΙΑ. Ο 19χρονος (γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2001) μέσος που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά «βήματα» στα τμήματα υποδομής του Αστέρα Ρεθύμνου, στην συνέχεια έχει φορέσει κατά σειρά την φανέλα της Πράσινης Ακαδημίας – Επισκοπής, ΟΦΗ ’94, ΑΟ Πλατανιά (Κ15), Κεραυνού και Αστέρα Ρεθύμνου (Α’ ΕΠΣΡ), ΟΦΗ (Κ19), Επισκοπής 2010 και Άρη Περιβολίων (Α’ ΕΠΣΡ). Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και πολλές επιτυχίες σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι με το ταλέντο του θα μας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας».

Ηλίας Βρεττός : «Οι ανανεώσεις και οι μεταγραφές δημιουργούν ένα πολύ καλό σύνολο».

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την παρουσία του στην Σοχώρα και την ένταξη του στο δυναμικό του Ρεθυμνιακού, εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως «δελφίνι» ο Ηλίας Βρεττός. Ο 19χρονος μέσος τόνισε χαρακτηριστικά : «Ευχαριστώ την διοίκηση του Ρεθυμνιακού και τον προπονητή κο Λυρώνη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε η νέα μου ομάδα να φτάσει στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει . Πιστεύω ότι ο Ρεθυμνιακός με τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές που πραγματοποιεί θα εμφανίσει μια πολύ καλή ομάδα σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως αυτό της Γ’ Εθνικής κατηγορίας της νέα αγωνιστική περίοδο. Όλοι μαζί σε μια κοινή προσπάθεια είμαι σίγουρος ότι θα του δώσουμε την θέση που του αξίζει βάση και τις ιστορίας του».