21 Ιουνίου, 2024

Εγκαίνια των ανακαινισμένων εγκαταστάσεων του Αθλητικού Κέντρου «Μάρκος Καραναστάσης» του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου

Η τελετή εγκαινίων των ανακαινισμένων εγκαταστάσεων του Αθλητικού Κέντρου «Μάρκος Καραναστάσης” του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023, στις 19:00, στην Πανεπιστημιούπολη Ηρακλείου.
Το έργο της ανακαίνισης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου περιλάμβανε την τοποθέτηση νέου ξύλινου δαπέδου στην αίθουσα καλοθοσφαίρισης, την ανακαίνιση των αποδυτηρίων, τη δημιουργία αποδυτηρίων καθώς και έργα προσβασιμότητας για ΑΜΕΑ. Το έργο, με κωδικό 14ΕΠ00207-00-3-22-01, χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης (προϋπολογισμός 295.972,92€) και υλοποιήθηκε στο διάστημα Ιουλίου – Οκτωβρίου 2023.

Στην τελετή των εγκαινίων θα παρευρεθεί ο Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, κ. Νικόλαος Συριγωνάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Αθλητισμού, Πρόληψης και Κινητών Μονάδων, κ. Γεώργιος Πιτσούλης, εκπρόσωποι και στελέχη αθλητικών σωματείων της πόλης. Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή σε όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Μετά τον αγιασμό και τα εγκαίνια θα ακολουθήσει μικρό αθλητικό δρώμενο καλοθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης.