28 Ιουνίου, 2024

Δράσεις του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών στο Ηράκλειο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εικαστική παρέμβαση της Συμβουλευτικής Μονάδας Εφήβων και του Κέντρου Κοινωνικής Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στο κέντρο της πόλης μας, δίνοντας χρώμα σε ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ, συμμετέχοντας στο φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου «Τέχνη καθ’ Οδόν». Τα μέλη των μονάδων με το μήνυμα «ΑΠΕΞARTΗΣΗ» δρώντας σαν ενεργοί πολίτες προσπαθούν να ομορφύνουν πάρκα και σημεία της Πόλης.
Στο «Τέχνη καθ’ Οδόν» συμμετείχε και το Τμήμα Εκπαίδευσης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ όπου διοργάνωσε δράση με τίτλο «Πάμε μαζί» για μικρούς και μεγάλους. Στο αίθριο του Δημαρχείου είχαν απλωθεί καμβάδες και χρώματα στο πάτωμα και όποιος ήθελε μπορούσε να ζωγραφίσει ελεύθερα το δικό του έργο υπό την καθοδήγηση της ζωγράφου Λούλας Μεταξά. Τα έργα της δράσης θα εκτίθενται στο αίθριο του Πολύκεντρου (στην Ανδρόγεω) μέχρι 30 Ιουνίου. Η έκθεση είναι επισκέψιμη από τις 9:00 πμ. μέχρι τις 9:00 μμ. Όποιος θέλει να ενισχύσει τις δράσεις του Τμήματος Εκπαίδευσης ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ μπορεί επίσης να αγοράσει ένα έργο σε συμβολική τιμή. Με την ευκαιρία το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ευχαριστεί θερμά την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ρένα Παπαδάκη – Σκαλίδη που αγκάλιασε την πρωτοβουλία.
Απόψε το απόγευμα το Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και ο Σύλλογος Οικογένειας θα βρίσκονται στο Πάρκο Θεοτοκόπουλου στις 19:00 για ενημέρωση του κοινού γύρω από τα θέματα εξαρτήσεων με τη συνοδεία του σαξοφώνου της Λένας Βαρβεράκη και κεράσματα παγωτού στους παρευρισκόμενους και περαστικούς.