16 Οκτωβρίου, 2024

Δράμα: Νέα καταγγελία κατά του πνευμονολόγου για ασέλγεια στο ιατρείο – “Μου έκανε μαλάξεις με αισχρό τρόπο”

Συνολικά τρεις γυναίκες έχουν καταγγείλει πνευμονολόγο στη Δράμα για ασέλγεια στο ιατρείο του, την ώρα που τις εξέταζε. Στις δύο πρώτες καταγγελίες ήρθε να προστεθεί σήμερα ακόμη μία. «Βλέποντας το ρεπορτάζ σας για το συγκεκριμένο θέμα ένιωσα τεράστια ταραχή. Τα ίδια ακριβώς που συνέβησαν στο θύμα, συνέβησαν και σε εμένα», είπε στο Mega μία ακόμη γυναίκα, που υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα του συγκεκριμένου γιατρού.

 
Δράμα: «Το χέρι του είχε φθάσει σε σημείο τελείως απρεπές», υποστήριξε μεταξύ άλλων η καταγγέλλουσα
Η γυναίκα περιέγραψε στην εκπομπή “Live News” όλα όσα έζησε στο ιατρείο του πνευμονολόγου. «Αφού είχε φύγει η γραμματέας του, φώναξε εμένα. Μου είπε θα κάνουμε μία ένεση κορτιζόνης, με ξάπλωσε, με γύρισε κάπως στα πλάγια. Μου είπε θα κάνω κάποιες μαλάξεις, για να πάει η κορτιζόνη σε όλο το σώμα και ξεκίνησε να μου κάνει μαλάξεις με αισχρό τρόπο. Το χέρι του είχε φθάσει σε σημείο τελείως απρεπές», είπε αρχικά.
 
Η γυναίκα σάστισε και δεν ήξερε πώς να αντιδράσει. Ο γιατρός της είχε ζητήσει να κατεβάσει το παντελόνι της και όσα ακολούθησαν, ουδεμία σχέση με ιατρική εξέταση από πνευμονολόγο είχαν. Το μόνο που ήθελε ήταν να φύγει γρήγορα από το ιατρείο του.
 
«Μου έγραψε μία συνταγή και σηκώθηκα και έφυγα. Ήμουν πάρα πολύ ταραγμένη», συμπλήρωσε η ίδια.

Έκκληση για να βρεθούν κι άλλα θύματα του γιατρού
Οι τρεις γυναίκες που κατήγγειλαν στον συγκεκριμένο πνευμονολόγο κάνουν έκκληση σε άλλα θύματά του που ενδέχεται να κυκλοφορούν, να βγουν μπροστά να μιλήσουν και να μην φοβούνται. Υπενθυμίζεται ότι η δίκη έχει οριστεί για τον Μάιο του 2025, με τον γιατρό να αρνείται όλες τις καταγγελίες εις βάρος του.