25 Σεπτεμβρίου, 2023

Δίπλα στην ΕΠΣΗ ο Μιχάλης Καραμαλάκης

Στις κληρώσεις των πρωταθλημάτων και της πρώτης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ που πραγματοποιήθηκαν στα Μάλια, έδωσε το «παρών» ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Μιχάλης Καραμαλάκης, επιβεβαιώνοντας τη στήριξή του προς τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας», συνομίλησε με φορείς, εκπροσώπους ομάδων και με τη Διοίκηση της ΕΠΣΗ και ειδικότερα με τον Πρόεδρο κ. Νίκο Τζώρτζογλου, εστιάζοντας στις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί για να διατηρηθούν στο υψηλότερο επίπεδο τα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων στο Ηράκλειο.

Με αφορμή την παρουσία του σε μία εκδήλωση με έντονο το άρωμα του ερασιτεχνικού αθλητισμού, ο Μιχάλης Καραμαλάκης τόνισε,

«Αξίζουν συγχαρητήρια για τη σημερινή εκδήλωση της κλήρωσης των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Πολλά μπράβο στον Πρόεδρο κ. Τζώρτζογλου και στους συνεργάτες του και είμαι σίγουρος ότι η ανοδική πορεία των ποδοσφαιρικών σωματείων του Ηρακλείου θα συνεχιστεί. Ο Δήμος Ηρακλείου θα σταθεί δίπλα σε κάθε προσπάθεια που προάγει το ‘’ευ αγωνίζεσθαι’’ και οδηγεί τη νέα γενιά στον αθλητισμό».