19 Ιουλίου, 2024

Δήμος Φαιστού: Στην παράταξη του Γρηγόρη Νικολιδάκη και Στέφανος Ματθαιάκης

Ο κ. Στέφανος Ματθαιάκης, από τα Πιτσίδια στο ψηφοδέλτιο της παράταξης "Τολμάμε Μαζί"!
Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, κ. Στέφανος Ματθαιάκης, είναι ένας έμπειρος επιχειρηματίας με πολυετή θητεία στον τουριστικό κλάδο.

Ο κύριος Ματθαιάκης είναι ένας άνθρωπος με όραμα και πείσμα για την επιτυχία. Πιστεύει ότι η περιοχή μας έχει τη δυνατότητα να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός και είναι αποφασισμένος να εργαστεί για να το κάνει πραγματικότητα.
Ο κύριος Στέφανος Ματθαιάκης έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στα Πιτσίδια και είναι παντρεμένος με την κυρία Σιμονέτα Μανουσιδάκη από τις Μοίρες. Μετά τις σπουδές του στην στη Σχολή Εμποροπλοιάρχων του Εμπορικού Ναυτικού, επέστρεψε στην περιοχή για να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση στον τομέα της εστίασης και της φιλοξενίας.
Η επιχείρηση του κ Ματθαιάκη είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που προσφέρει στους επισκέπτες των Ματάλων παραδοσιακή φιλοξενία και γαστρονομία. Ο Στέφανος είναι περήφανος για το χωριό του και θέλει να βοηθήσει στην περαιτέρω ανάδειξή του ως τουριστικού προορισμού.

Δεσμεύεμαι να εργαστώ με συνέπεια για την τουριστική ανάπτυξη του χωριού μας
Πιστεύω ότι η τουριστική ανάπτυξη είναι απαραίτητη για την οικονομική ευημερία του χωριού μας και για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Να εργαστούμε ώστε να ενισχύσουμε τη συνεργασία μεταξύ του Δήμου και των τοπικών επιχειρηματιών για την καλύτερη προώθηση της περιοχής ως τουριστικού προορισμού.
Σας ζητώ να υποστηρίξετε την υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες εκλογές, για να γίνει ο Δήμος μας, πρότυπο ανάπτυξης και πολιτισμού.