28 Σεπτεμβρίου, 2023

Δήμος Φαιστού: Στην παράταξη “Τολμάμε Μαζί” και ο Λευτέρης Γουλιελμάκης

Στο ψηφοδέλτιο του Γρηγόρη Νικολιδάκη ο Λευτέρης Γουλιελμάκης από την Πόμπια.

Ο κύριος Γουλιελμακης, είναι ελεύθερος επαγγελματίας, παντρεμένος με την κυρία Γεωργία Σέγκου και έχουν μαζί δύο παιδιά.

Έχει μεγάλη εμπειρία στα κοινά καθώς είναι ενεργό μέλος στους πολιτιστικούς συλλόγους Πόμπιας, Πηγαιδακίων και Καλών Λιμένων, όπου δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά αλλά και σε αθλητικά σωματεία όπως είναι η ομάδα του Κόρακα.

" Η προώθηση του τουρισμού είναι ένας σημαντικός στόχος. Για εμένα, ο δήμος μας διαθέτει ιστορία, αξιοθέατα, παράδοση, και πολιτισμό που αξίζει να γίνουν γνωστά σε όλο τον κόσμο. Να δημιουργήσουμε μία θετική εντύπωση στους τουρίστες που μας επισκέπτονται ούτως ώστε αυτό να αποτελέσει το κάλεσμα για να επιστρέψουν ξανά. Η διατήρηση και προώθηση της παράδοσης είναι ζωτικής σημασίας για την ταυτότητά μας. Στόχος μου είναι να ενθαρρύνω την οργάνωση εκδηλώσεων και δράσεων που θα διατηρούν ζωντανές τις παραδόσεις μας και θα τις μεταφέρουν στις μελλοντικές γενιές. Αυτό προσπαθώ να κάνω και μέσα από τη συμμετοχή μου στα πολιτιστικά δρώμενα, στους πολιτιστικούς οργανισμούς των κοινοτήτων που συμμετέχω".

"Τολμάω Μαζί" με τον Γρηγόρη Νικολιδάκη

"Στηρίζω τον επικεφαλής της παράταξης "Τολμάμε Μαζί", κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη γιατί είναι ένας άνθρωπος με όραμα, ανοιχτόμυαλος, ψαγμένος, και μαζί μπορούμε να δουλέψουμε και να φέρουμε την ανάπτυξη και την προκοπή στο Δήμο μας.
Είναι ένας άνθρωπος ευγενικός και αξιοσέβαστος, χωρίς αλαζονεία. Δουλεύει σκληρά και αυτό θα φανεί το επόμενο διάστημα. Για αυτό "Τολμάω Μαζί" με τον Γρηγόρη Νικολιδάκη και ζητάω την ψήφο σας για να δημιουργήσουμε ενα δήμο-πρότυπο για εμάς και τα παιδιά μας!