26 Σεπτεμβρίου, 2023

Δήμος Χανίων: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα εγγραφών με voucher για τους Παιδικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του ΔΟΚΟΙΠΠ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (ΔΟΚΟΙΠΠ) του Δήμου Χανίων ανακοινώνει τα προσωρινά αποτελέσματα αιτήσεων με voucher για τους Παιδικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Οργανισμού, του σχολικού έτους 2023- 2024.
Οι αιτήσεις που έχουν χαρακτηριστεί ως πλήρεις, διαθέτουν συνημμένα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, δηλαδή οι γονείς δεν θα πρέπει να προβούν σε καμία ενέργεια και θα πρέπει να περιμένουν τα οριστικά αποτελέσματα.
Για τις αιτήσεις που έχουν χαρακτηριστεί ως ελλιπείς, οι γονείς θα πρέπει από την Τρίτη 5/9/2023 μέχρι και την Τετάρτη 6/9/2023, να επισκεφθούν την ηλεκτρονική σελίδα dokoippvoucher.aitiseispoliton.gr για να ανεβάσουν τα δικαιολογητικά που αναγράφονται στην κατάσταση των προσωρινών αποτελεσμάτων.
Στη συνέχεια τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 11/9/2023 στη σελίδα του Δήμου Χανίων www.chania.gr και στη σελίδα του ΔΟΚΟΙΠΠ dokoipp.gr