26 Απριλίου, 2024

Δημήτρης Καμπουράκης για Παύλο Πολάκη: Έκανε ηρωική έξοδο γιατί ήξερε ότι δεν θα εκλεγεί

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Καμπουράκης, έκανε τη δική του – ιδιαίτερη – εκτίμηση για την υπόθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Παύλου Πολάκη, που έχει έρθει σε ρήξη με το κόμμα του, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση ως «ηρωική έξοδο». Επίσης, ο δημοσιογράφος υποστήριξε ότι ο Σφακιανός πολιτικός «θα φτιάξει κόμμα».

Συγκεκριμένα, το πρωί της Καθαράς Δευτέρας (27/02), ο Δημήτρης Καμπουράκης είπε στον «αέρα» της εκπομπής που παρουσιάζει στο OPEN μαζί με τον Παναγιώτη Στάθη: «Έκανε ηρωική έξοδο. Έφυγε μόνος του γιατί –προσωπικά πιστεύω – ότι μετά τη ρήξη της τελευταίας εβδομάδας, ο κομματικός μηχανισμός στα Χανιά θα ήταν υπέρ του Σταθάκη, ο οποίος ήταν πολύ χαλαρός την προηγούμενη φορά και επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, θα βγάλει έναν βουλευτή στα Χανιά, θα έβγαινε ο Σταθάκης και ο Πολάκης θα έμενε απ’ έξω».

Ακόμα, ο Δημήτρης Καμπουράκης εξέφρασε την άποψή του για το αν πρόκειται περί λάθους του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., λέγοντας: «Δεν κάνει τίποτα θυμικό ο Πολάκης. Μην ακούς ότι είναι ο αψύς. Δεν κάνει τίποτα θυμικό, όλα είναι υπολογισμένα. Η γνώμη μου είναι ότι θα φτιάξει κόμμα. Δεν πρόκειται να πάει κάτω από άλλον. Τώρα θα τα κάνει μπάχαλο στην Επιτροπή. Θα πει "εγώ είμαι εκλεγμένος, στο Συνέδριο βγήκα ψηλά". Θα κατεβάσει μανιφέστο».

madata.gr