26 Σεπτεμβρίου, 2023

Διδυμότειχο: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο συνοριοφύλακας που αυτοπυροβολήθηκε

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 31χρονος Συνοριοφύλακας που αυτοπυροβολήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο 31χρονος φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε, με αποτέλεσμα να προκαλέσει διαμπερές τραύμα στο κεφάλι του χωρίς ωστόσο να επέλθει ο θάνατός του από τον σοβαρότατο τραυματισμό. 

Υποβλήθηκε σε επέμβαση στη νευροχειρουγική κλινική και πλέον νοσηλεύεται στην ΜΕΘ, αλλά η κατάστασή του παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη.

Σύμφωνα με το evros-news.gr, οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια του ότι, δυστυχώς, οι ελπίδες για να κερδίσει τη «μάχη» για τη ζωή δεν είναι με το μέρος του 31χρονου αστυνομικού.

Συνάδελφοί του, που νωρίτερα ήταν μαζί του και διαπίστωσαν ότι δεν βρισκόταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, τον επισκέφθηκαν σπίτι του και τότε ήταν που τον αντίκρισαν αιμόφυρτο και κάλεσαν ασθενοφόρο.

Το ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε αρχικά στο Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου.

Ωστόσο, οι γιατροί αμέσως ζήτησαν την μεταφορά του στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης λόγω κρισιμότητας της κατάστασης του, όπου πραγματοποιήθηκε η επέμβαση και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ.

Ο 31χρονος αστυνομικός κατάγεται από χωριό της Αλεξανδρούπολης και υπηρετεί στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας με έδρα το Χειμώνιο.

Φωτογραφία αρχείου