8 Μαΐου, 2024

Δεν τον σταματάει κανείς

O ασταμάτητος Ολυμπιακός συνέχισε το νικηφόρο σερί, καθώς επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, για την 3η αγωνιστική της Superleague.

Δυνατά μπήκαν στην αναμέτρηση και οι δυο ομάδες, έχοντας απανωτές ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Στο 12΄ ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη καλή ευκαιρία της αναμέτρησης, με το σουτ του Ραντζέλοβιτς μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια του ίδιου να καταλήγει στην εξωτερική μεριά των γκολπόστ.

Ο Παναιτωλικός απάντησε στις ευκαιρίες στο 14΄, με τον Μάζουρεκ να βγαίνει τετ α τετ με τον Σα και τον Πορτογάλο να αποκρούει με τον ένα χέρι και να κρατάει ανέπαφη την εστία του.

Στην συνέχεια ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στην αναμέτρηση, έχοντας πολλές αξιωσημείωτες ευκαιρίες.

Στο 43΄ οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ, με τον Κνετ να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση σε κεφαλιά του Ελ Αραμπί μετά από σέντρα του Μασούρα.

Με την αρχή της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 48΄, ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Ελ Αραμπί, μετά από πάσα του Ρατζέλοβιτς.

Λίγα λεπτά αργότερα οι ερυθρόλευκοι λίγο έλειψαν να κάνουν δυο τα τέρματα τους, με τον Ελ Αραμπί να αστοχεί εξ επαφής μετά από κεφαλιά ασίστ του Εμβιλά.

Στην συνέχεια η ομάδα του Μάκη Χάβου πήρε μέτρα στο γήπεδο προσπαθώντας να αναπτυχθεί με τις σέντρες.

Ο Ολυμπιακός έκανε δυο τα τέρματα του στο 86΄, με τέρμα του Καφού μετά από ασίστ του Χασάν, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά (77΄Καφού), Καμαρά, Ραντζέλοβιτς (77΄Ραφίνια), Μασούρας (65΄Μπουχαλάκης), Ελ Αραμπί (70΄Χασάν), Κάιπερς (46΄ Βαλμπουενά)

Παναιτωλικός: Κνετ, Βάντερσον (65΄Μεντίνα), Καρασαλίδης, Κωνσταντόπουλος (78΄Ταχάρ), Τζανακάκης, Λιάβας, Τσιγγάρας (65΄Αριγίμπι), Ντάλσιο, Μάζουρεκ, Ντίας, Ματσόλα (78΄Βέργος)